Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η Αστυνομία διέταξε τη φύλαξη του Δανέλλη όλο το 24ωρο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αστυνομία διέταξε τη φύλαξη του Δανέλλη όλο το 24ωρο

Αυξημένα μέτρα φύλαξης για τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη έλαβε η Αστυνομία μετά και την απόφαση του να στηρίξει την κυβέρνηση και την συμφωνία των Πρεσπών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής έχει αναβαθμιστεί στις αξιολογήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε εν δυνάμει στόχο. Έτσι λοιπόν, από χθες το μεσημέρι η Αστυνομία διέταξε την φύλαξη του κ. Δανέλλη καθ’ […]

Η-Αστυνομία-διέταξε-τη-φύλαξη-του-Δανέλλη

Αυξημένα μέτρα φύλαξης για τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη έλαβε η Αστυνομία μετά και την απόφαση του να στηρίξει την κυβέρνηση και την συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής έχει αναβαθμιστεί στις αξιολογήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε εν δυνάμει στόχο.

Έτσι λοιπόν, από χθες το μεσημέρι η Αστυνομία διέταξε την φύλαξη του κ. Δανέλλη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου και έχει ενισχύσει την σωματοφυλακή του κατά δύο άτομα.

«Aπειλούσαν την οικογένεια μου»

Υπενθυμίζεται ότι o κ. Δανέλλης το Σάββατο μιλώντας στο ethnos.gr ανέφερε ότι «εδώ και καιρό είμαι αποδέκτης μηνυμάτων με απίστευτες χυδαιολογίες που δεν λέγονται ούτε και γράφονται. Έχω δεχθεί ύβρεις, συκοφαντίες, λοιδορίες και ευθείες απειλές για εμένα και την οικογένειά μου».

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του έστειλε το μήνυμα ότι οι «βουλευτές δεν θα τρομοκρατηθούν» και έκανε λόγο για «αθλιότητες».

Στάθηκε στο «πογκρόμ των επιθέσεων, των απειλών, των εκβιασμών, της τρομοκράτησης των βουλευτών που εκφράζουν την πρόθεση να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον και ψηφίσουν με βάση τη συνείδησή τους».

Στέλνουν φωτογραφίες με πολτοποιημένα κεφάλια στην Παπακώστα

“Στελέχη σας δίνουν στους οπαδούς σας τα κινητά τους τηλέφωνα και τις διευθύνσεις τους. Δέχονται καθημερινά εκατοντάδες απειλητικά μηνύματα. Είναι ντροπή αυτό που κάνετε».

«Ο δρόμος που επιλέγετε να κινηθείτε, από τύφλωση αντιπολιτευτική, είναι ο δρόμος του μίσους και του διχασμού. Και θυμίζει άλλες εποχές» σημείωσε ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας τα απειλητικά μηνύματα κατά της Κατερίνας Παπακώστα.

Σε αυτό το σημείο της ομιλίας του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι τα απειλητικά μηνύματα που στέλνουν στην κυρία Παπακώστα περιλαμβάνουν και φωτογραφίες με πολτοποιημένα κεφάλια.

Απευθύνθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη 

«Τι νομίζετε ότι θα καταφέρετε έτσι; Θα φοβίσετε τους βουλευτές; Οι βουλευτές, να το ξέρετε, δεν θα τρομοκρατηθούν. Θα σταθούν στο ύψος της συνείδησής τους, στο ύψος της ιστορικής τους ευθύνης απέναντι στον τόπο και στο πατριωτικό συμφέρον, απέναντι στην ιστορία, απέναντι στη δημοκρατία. Γιατί μόνος οδηγός των βουλευτών είναι η συνείδησή τους και η ευθύνη τους απέναντι στην ιστορία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις