Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αικατερίνη Ιγγλέζη: Και με τα δύο μου χέρια θα την ψηφίσω τη Συμφωνία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αικατερίνη Ιγγλέζη: Και με τα δύο μου χέρια θα την ψηφίσω τη Συμφωνία

Πάνω από το κομματικό μας συμφέρον την κομματική πελατεία και την ιδεολογική καθαρότητα βάζουμε το εθνικό συμφέρον και την πατρίδα» υποστήριξε η Αικατερίνη Ιγγλέζη Η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε την υπόθεση με τις αφίσες που εμφανίζουν πολιτικά πρόσωπα τα οποία θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Δεν αρμόζει στο επίπεδο της δημοκρατίας μας να επιστρέφουμε […]

Αικατερίνη-Ιγγλέζη.jpg

Πάνω από το κομματικό μας συμφέρον την κομματική πελατεία και την ιδεολογική καθαρότητα βάζουμε το εθνικό συμφέρον και την πατρίδα» υποστήριξε η Αικατερίνη Ιγγλέζη

Η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε την υπόθεση με τις αφίσες που εμφανίζουν πολιτικά πρόσωπα τα οποία θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Δεν αρμόζει στο επίπεδο της δημοκρατίας μας να επιστρέφουμε πίσω σε εποχές που υπήρχαν πογκρόμ, που υπήρχαν άνθρωποι που στοχοποιούνταν για τις απόψεις, στις εποχές των Γκοτζαμάνηδων», υπογράμμισε η Κατερίνα Ιγγλέζη στο «Πρακτορείο FM».

«Είναι αδύνατον να γυρίσουμε πίσω. Είναι πολλά χρόνια για να γυρίσουμε πίσω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μας κάνουν να αλλάξουμε άποψη. Αριστεροί δεν τρομοκρατήθηκαν σε πολύ πιο δύσκολα χρόνια, όχι σήμερα.

Είμαι πολύ περήφανη για τη Συμφωνία των Πρεσπών

“Θα την ψηφίσω, πραγματικά θα την ψηφίσω με τα δυο μου χέρια, έχοντας συνείδηση αυτού που κάνω, ότι κάνω το πατριωτικό μου καθήκον, αυτό που πρέπει να κάνει κάθε Έλληνας βουλευτής», είπε χαρακτηριστικά η κ. Ιγγλέζη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι κάποιοι την επικήρυξαν χθες το βράδυ ισχυριζόμενοι ότι θα προδώσει την Μακεδονία.

«Έχετε διολισθήσει σε παρακρατικές πρακτικές που διακυβεύουν την σταθερότητα της χώρας είπε απευθυνόμενη στην αντιπολίτευση.

“Για μικροκομματικούς λόγους θυσιάζετε τον πατριωτικό και δημοκρατικό κόσμο και τις θυσίες του».

Σας απαντώ σαν Χαλκιδικιώτισσα σαν Μακεδονίτισσα, σαν Ελληνίδα και σαν Βαλκάνια, είμαι περήφανη για την Συμφωνία των Πρεσπών» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις