Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ψαριανός: Κάλεσα τον Δανέλλη να μας πει ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψαριανός: Κάλεσα τον Δανέλλη να μας πει ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Κυβέρνηση περιτριμμάτων, αποστατών», χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός Μιλώντας στο ρ/σ Athens Voice, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά αυτού του κρατιδίου, αυτού του κρατικού μορφώματος που ζούμε, του Κατσαπλιαδιστάν. Είναι πρωτοφανές ακόμα και για το Κατσαπλιαδιστάν, αυτή η αθλιότητα. Μια κυβέρνηση περιτριμμάτων, αποστατών, δύο κομμάτων όπου το ένα […]

Γρηγόρης-Ψαριανός-1.jpg

«Κυβέρνηση περιτριμμάτων, αποστατών», χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός

Μιλώντας στο ρ/σ Athens Voice, είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά αυτού του κρατιδίου, αυτού του κρατικού μορφώματος που ζούμε, του Κατσαπλιαδιστάν. Είναι πρωτοφανές ακόμα και για το Κατσαπλιαδιστάν, αυτή η αθλιότητα.

Μια κυβέρνηση περιτριμμάτων, αποστατών, δύο κομμάτων όπου το ένα είναι ακροαριστερό, το άλλο ακροδεξιό, συνεργάζονται 4 χρόνια, το ένα φεύγει από την κυβέρνηση αλλά αφήνει τους 4 από τους 7 βουλευτές του, από τους οποίους διαγράφει τους 2 αλλά δεν διαγράφει τους άλλους 2, διαγράφει αυτούς που είναι υπουργοί αλλά δεν διαγράφει αυτούς που θα γίνουν υπουργοί μεθαύριο.

Γιατί ο Ζουράρις θα πάει στη θέση της Νοτοπούλου και στη θέση του Ηλιόπουλου στο υφυπουργείο Εργασίας θα πάει ο Παπαχριστόπουλος…» ανέφερε, χαρακτηρίζοντας «ΑΝΕΞΕΛ» τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Μόνο η χούντα έβαλε εν ενεργεία στρατιωτικό ΥΠΕΘΑ, τον Σπαντιδάκη, τελεία, αυτά γίνονται μόνο στη Βενεζουέλα, στη Βολιβία, στην Κολομβία», πρόσθεσε μιλώντας για την τοποθέτηση Αποστολάκη στο ΥΠΕΘΑ.

Όσο για τον Σπύρρο Δανέλλη που θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, είπε ότι «είχε μια ειλικρινή στάση και αποφασισμένη εδώ και καιρό να συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή έχει ένα αντιδεξιό σύνδρομο πολύ σκληρό.

Εγώ τον έχω καλέσει να πει δημόσια πως δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Ηράκλειο ή στο Ακρωτήρι, ούτε στο ευρωψηφοδέλτιο, ούτε σε κανένα συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις