Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπαγεωργίου – Αργυρός: Μια… μυτούλα, δείχνει πως η σχέση, δεν ήταν φήμες
LIFESTYLE

Παπαγεωργίου – Αργυρός: Μια… μυτούλα, δείχνει πως η σχέση, δεν ήταν φήμες

Η σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έληξε, αλλά το κοινό θέλει να μάθει κι άλλα και… ψάχνει Κανένας από τους δύο δεν παραδέχθηκε τη σχέση, κόβοντας τη συζήτηση κάθε φορά που τους ρωτούσαν. Η αντίδραση της όταν της ανέφεραν τον Κωνσταντίνο Αργυρό Η μόνη απόδειξη πως κάτι έτρεχε τουλάχιστον, είναι μια παπαράτσι φωτό […]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου 

Η σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έληξε, αλλά το κοινό θέλει να μάθει κι άλλα και… ψάχνει

Κανένας από τους δύο δεν παραδέχθηκε τη σχέση, κόβοντας τη συζήτηση κάθε φορά που τους ρωτούσαν.

Η αντίδραση της όταν της ανέφεραν τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η μόνη απόδειξη πως κάτι έτρεχε τουλάχιστον, είναι μια παπαράτσι φωτό από έξοδό τους το καλοκαίρι, καθώς προσέρχονται σε κλαμπ.

Η μόνη κανονική φωτό που έχουν Κωνσταντίνος Αργυρός και Ηλιάνα Παπαγεωργίου διασκεδάζοντας σε κοινή παρέα, είναι μια στην οποία φαίνεται μόνο η μύτη του μοντέλου, καθώς ο τραγουδιστής ποζάρει για μια selfie.

Τα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά, μετά και τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσε στη σχέση του τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, Αργυρός και Παπαγεωργίου ήταν μαζί από την άνοιξη, χώρισαν για λίγο το Σεπτέμβριο, τα ξαναβρήκαν και έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους, στις γιορτές.

Σχετική εικόνα Σχετική εικόνα

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει στο ενεργητικό της ένα γάμο.

Παντρεύτηκε το 2015 τον καλό της, αρχιτέκτονα από τη Λάρισα, με τον οποίο φέρονται να βρίσκονται σε διάσταση από την περασμένη άνοιξη, χωρίς να έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο.

Κι όπως λένε πηγές, αυτό ήταν που εξόργισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα και το έμαθε από την τηλεόραση.

Σύμφωνα με το “Τι λέει;”, αυτό ήταν που τον έκανε να βάλει ένα οριστικό τέλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις