Πασίγνωστο μοντέλο κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της – Τι είπε στις Αρχές

ΕΛΛΑΔΑ

Πασίγνωστο μοντέλο κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της – Τι είπε στις Αρχές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πασίγνωστο μοντέλο κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της Ο επιχειρηματίας που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα περιοδικά με τον δεσμό του με πασίγνωστη τραγουδίστρια απέφυγε τη σύλληψη μιας και έληξε το αυτόφωρο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσω των συνηγόρων του την θέση του για την υπόθεση. Η ξανθιά καλλονή πήγε το πρωί της Δευτέρας […]

15.01.2019 | 09:05

Πασίγνωστο μοντέλο κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της

Ο επιχειρηματίας που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα περιοδικά με τον δεσμό του με πασίγνωστη τραγουδίστρια απέφυγε τη σύλληψη μιας και έληξε το αυτόφωρο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσω των συνηγόρων του την θέση του για την υπόθεση.

Η ξανθιά καλλονή πήγε το πρωί της Δευτέρας σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής και κατέθεσε μήνυση και αγωγή για βιασμό από τον σύντροφό της και γνωστό επιχειρηματία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα έφερε σημάδια στο σώμα της που αποτελούν ενδείξεις για τη βασιμότητα της καταγγελίας της.

Ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα περιληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του επιχειρηματία.

Η 30χρονη κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας το περασμένο Σάββατο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε.

Το πρωί της Κυριακής υπήρξε καβγάς, κατά τον οποίο το μοντέλο ζήτησε από τον επιχειρηματία να χωρίσουν.

Τότε, για ακόμη μια φορά, όπως έχει υποστηρίξει το μοντέλο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει, αλλά και πάλι αντιστάθηκε.

Σύμφωνα με το μοντέλο ο επιχειρηματίας τη βίασε τη νύχτα της Κυριακής. Το πρωί της Δευτέρας η καλλονή μετέβη σε αστυνομικό τμήμα για την καταγγελία.

Exit mobile version