Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νίκη θρίλερ του Άρη κόντρα στη Λαμία – Ο Ματίγια έφερε τη “λύτρωση”!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη θρίλερ του Άρη κόντρα στη Λαμία – Ο Ματίγια έφερε τη “λύτρωση”!

Με γκολ φάουλ του Ματίγια στο 93′ ο Άρης κέρδισε 1-0 την Λαμία στο Χαριλάου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Ο Άρης κέρδισε τη Λαμία σε αγώνα που έγινε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στην Θεσσαλονίκη. Έτσι ανέβηκε βαθμολογικά κερδίζοντας τους τρεις βαθμούς για πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι από τις 30 Σεπτεμβρίου 18. […]

Άρης Λαμία Ματίγια

Με γκολ φάουλ του Ματίγια στο 93′ ο Άρης κέρδισε 1-0 την Λαμία στο Χαριλάου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Άρης κέρδισε τη Λαμία σε αγώνα που έγινε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στην Θεσσαλονίκη.

Έτσι ανέβηκε βαθμολογικά κερδίζοντας τους τρεις βαθμούς για πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι από τις 30 Σεπτεμβρίου 18.

Ο Άρης στο 8ο λεπτό έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Μπρούνο Γκάμα ο οποίος και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν η πρώτη νίκη για τον Άρη μετά από τρεις αγωνιστικές, καθώς το προηγούμενο τρίποντο ήταν και πάλι στις καθυστερήσεις στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη με σκορ 2-1 και τον ανέβασε στην βαθμολογία.

Μετά από 15 αγωνιστικές έχει 22 βαθμούς και είναι στην έκτη θέση μαζί με τον Παναιτωλικό.

Από την πλευρά της η Λαμία παρέμεινε στην 14η θέση με 10 βαθμούς και παρά την καλή εμφάνισή της, κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, αφού βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Άρης

Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ματίγια, Ιντζόγλου, Γκάμα (13΄λ.τρ. Μενέντεθ- 85′ Παυλίδης)), Γκαρσία, Μαρτίνες (63′ Γιουνές)), Ντιγκινί

Λαμία 

Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέντζο, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο (89′  Σκόνδρας), Καραμάνος (85′ Ασίγκμπα), Τόμας (63′ Επστάϊν), Δημούτσος, Βάντερσον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις