Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δολοφονία Μπάκο: “Μου είπε να του βάλω τις παντόφλες και φρόντισα να μην ξαναμιλήσει”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Μπάκο: “Μου είπε να του βάλω τις παντόφλες και φρόντισα να μην ξαναμιλήσει”

Ένας Έλληνας τον κρατούσε και ένας Αλβανός τον κατέσφαζε Ο Μπάκο δολοφονήθηκε άγρια χθες στις φυλακές Κορυδαλλού, δύο ημέρες πριν αρχίσει η δίκη των φερομένων ως φυσικών αλλά και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο Μπάκο, ηθικός αυτουργός της δολοφονίας γνωστού δικηγόρου, όταν μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού εμφάνισε αρχηγικές τάσεις και φέρεται να […]

Δολοφονία Μπάκο

Ένας Έλληνας τον κρατούσε και ένας Αλβανός τον κατέσφαζε

Ο Μπάκο δολοφονήθηκε άγρια χθες στις φυλακές Κορυδαλλού, δύο ημέρες πριν αρχίσει η δίκη των φερομένων ως φυσικών αλλά και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο Μπάκο, ηθικός αυτουργός της δολοφονίας γνωστού δικηγόρου, όταν μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού εμφάνισε αρχηγικές τάσεις και φέρεται να συμπεριφερόταν στον δολοφόνο του σαν να είναι υπηρέτης.

«Μόλις μπήκε στο κελί μού είπε: βάλε μου τις παντόφλες και φτιάξε μου καφέ. Μου φερόταν σαν να είμαι υπηρέτης του, φρόντισα, όμως, αυτές να είναι οι τελευταίες του λέξεις».

Με αυτά τα λόγια επιχείρησε να δικαιολογήσει στους αστυνομικούς ο δράστης της ανθρωποκτονίας στον Κορυδαλλό, την εν ψυχρώ δολοφονία του συγκρατούμενού του χτες το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και το θύμα που είναι συγκατηγορούμενοι στην υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, άγνωστο γιατί, βρέθηκαν χτες στο ίδιο κελί. Ο δράστης έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και μπροστά στα μάτια άλλων έσφαξε το θύμα του.

Όσο για τον Έλληνα, που κρατούσε το θύμα για το μαχαιρώνει ο δράστης, ισχυρίστηκε ότι είδε τους δύο άνδρες να τσακώνονται και μπήκε και αυτός στον καυγά, χωρίς να γνωρίζει καν το λόγο της διαφωνίας τους.

Ο Μπάκο μετήχθη το πρωί από τις φυλακές του Δομοκού στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκονται στη δολοφονία κι άλλοι κρατούμενοι, που αναζητούνται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις