Αθήνα

°C

Κυριακή

11

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Παπακώστα: Μου στέλνουν εικόνες με λιωμένα κεφάλια γυναικών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπακώστα: Μου στέλνουν εικόνες με λιωμένα κεφάλια γυναικών

Κατερίνα Παπακώστα, ο Κώστας Ζουράρις και ο Σπύρος Δανέλλης κατήγγειλαν πως έχουν δεχθεί απειλές. Συγκεκριμένα η εφημερίδα των Συντακτών υποστηρίζει πως άγνωστοι έστειλαν στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, φακέλους και μέσα είχαν φωτογραφίες που παρουσίαζαν λιωμένα κεφάλια γυναικών. Μάλιστα τις εικόνες φρίκης συνόδευε και επιστολή-προειδοποίηση πως θα της συμβεί το ίδιο αν επιμείνει […]

Κατερίνα Παπακώστα

Κατερίνα Παπακώστα, ο Κώστας Ζουράρις και ο Σπύρος Δανέλλης κατήγγειλαν πως έχουν δεχθεί απειλές.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα των Συντακτών υποστηρίζει πως άγνωστοι έστειλαν στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, φακέλους και μέσα είχαν φωτογραφίες που παρουσίαζαν λιωμένα κεφάλια γυναικών.

Μάλιστα τις εικόνες φρίκης συνόδευε και επιστολή-προειδοποίηση πως θα της συμβεί το ίδιο αν επιμείνει και ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η κυρία Παπακώστα έστειλε τον φάκελο στον εισαγγελέα.

Ο Κώστας Ζουράρις κατήγγειλε πως και αυτός δέχθηκε απειλές. Αν και ο βουλευτής που θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, υποστήριξε πως έχει δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους.

Και ο κ. Ζουράρις έχει καταθέσει στην Ασφάλεια για τα περιστατικά.

Τέλος και ο Σπύρος Δανέλλης, ο πρώην πλέον βουλευτής του Ποταμιού που αποφάσισε να μην ακολουθήσει την ΚΟ του κόμματος με το οποίο εκλέχθηκε και να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, είπε πως έχει δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα.

Μάλιστα ανέφερε πως άγνωστοι τον απειλούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα οι απειλές δεν περιορίζονται στο πρόσωπό του, αλλά και τις ζωές της γυναίκας και της κόρης του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις