Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπαχριστόπουλος: Θα ψηφίσω τη Συμφωνία και μετά θα παραδώσω την έδρα (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαχριστόπουλος: Θα ψηφίσω τη Συμφωνία και μετά θα παραδώσω την έδρα (vid)

«Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών» – Επιμένει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος Αυτό ανέφερε σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. «Δεν άλλαξα κόμμα, εδώ είμαι και θα είμαι μέχρι τέλους. Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχριστόπουλος, […]

Θανάσης Παπαχριστόπουλος

«Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών» – Επιμένει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Αυτό ανέφερε σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Δεν άλλαξα κόμμα, εδώ είμαι και θα είμαι μέχρι τέλους. Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχριστόπουλος, προσθέτοντας ότι: «Δεν μου την έχει ζητήσει κανείς, είναι θέμα ηθικής τάξης, δικό μου».

«Δεν βάζω ποτέ καμία κομματική γραμμή πάνω από το καλό της χώρας», εξήγησε στη συνέχεια, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε:

«Όταν παραδώσεις την έδρα σου, είσαι απλώς πολίτης. Έχεις δώσει την έδρα πίσω στο κόμμα που βγήκες και καλά κάνεις. Ένας απλός πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει να κάνει».

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, είπε επίσης, πως τον Ιανουάριο του 2015, στις προγραμματικές του δηλώσεις στη Βουλή, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του για το Σκοπιανό και τότε όλη η Κ.Ο των ΑΝΕΛ, τις είχε ψηφίσει.

Ακούστε τις δηλώσεις του στον Γιώργο Παπαδάκη:

Δείτε ακόμη:

Θανάσης-Παπαχριστόπουλος-2.jpg

«Θα βρουν το κεφάλι σου σε χαντάκι» – Απειλές καταγγέλλει ο Παπαχριστόπουλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις