Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / RescueTime: Η εφαρμογή που θα σε κάνει να επιστρέψεις στην πραγματικότητα
PLUS

RescueTime: Η εφαρμογή που θα σε κάνει να επιστρέψεις στην πραγματικότητα

Εμφανίστηκε η εφαρμογή που θα σε σώσει από την επανειλημμένη σπατάλη χρόνου στο διαδίκτυο. Μπορεί το internet να είναι ένα μέσο που κατά κύριο λόγο έχει διευκολύνει την ζωή μας, αλλά πολλές φορές το ίδιο έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, βάζοντας φρένο στην παραγωγικότητα και στην αποδοτικότητα μας. Ωστόσο, αυτό δεν χρειάζεται να μας ανησυχεί. Yπάρχει […]

RescueTime:Η εφαρμογή που θα σε κάνει να επιστρέψεις στην πραγματικότητα

Εμφανίστηκε η εφαρμογή που θα σε σώσει από την επανειλημμένη σπατάλη χρόνου στο διαδίκτυο.

Μπορεί το internet να είναι ένα μέσο που κατά κύριο λόγο έχει διευκολύνει την ζωή μας, αλλά πολλές φορές το ίδιο έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, βάζοντας φρένο στην παραγωγικότητα και στην αποδοτικότητα μας.

Ωστόσο, αυτό δεν χρειάζεται να μας ανησυχεί.

Yπάρχει μια εφαρμογή που υπόσχεται πως θα μας ξαναδώσει πίσω τη μέρα μας, φέρνοντάς μας ενώπιον των ευθυνών μας!

Την ψηφιακή… αποτοξίνωση ευαγγελίζεται η εφαρμογή RescueTime, παρακολουθώντας την online δραστηριότητά μας και κρούοντας δαιμόνια καμπανάκια κινδύνου.

Τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή;

Η εφαρμογή έχει καταλάβει πόσο εύκολα και γρήγορα ξεμυαλίζει το ίντερνετ τους ανθρώπους. Σχεδόν όλοι σπαταλάμε ώρες και ώρες σε πράγματα ανήκουστα λίγα χρόνια πριν.

Αυτό το app ήρθε όμως να μας σώσει, καταγράφοντας πώς ακριβώς χρησιμοποιούμε τη συσκευή μας και παραδίδοντάς μας λεπτομερείς αναφορές για το πόσο χρόνο ξοδέψαμε.

Όποιος, επομένως, αποζητά να βάλει όρια στην ξέφρενη χρήση του ίντερνετ δύσκολα θα βρει ιδανικότερο συμπαραστάτη από το RescueTime.

Το app σε ξεβολεύει στέλνοντάς σου ειδοποιήσεις όταν προσεγγίζεις τα νέα όριά σου.

Χρησιμοποιώντας σωστά την εφαρμογή, μπορεί κανείς να κατανοήσει πόσο χρόνο σπαταλάει πραγματικά σε δευτερεύοντες δραστηριότητες online.Έτσι, συνειδητοποιεί την αξία που έχει ο χρόνος ως προς την αποτελεσματική αξιοποίηση του.

Είναι διαθέσιμη και σε iOS συσκευές και σε Android.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις