Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks Gala: Η “έκρηξη” της Μαγγίρα για την συμπεριφορά της Σιαμπάνη (vid)
LIFESTYLE

My Style Rocks Gala: Η “έκρηξη” της Μαγγίρα για την συμπεριφορά της Σιαμπάνη (vid)

Μπορεί την προηγούμενη φορά να ζήτησε «συγγνώμη» από την Νίνα για την συμπεριφορά της, όμως στο Gala, επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό Η κριτική της Νίνας Παπαϊωάννου στην Ιωάννα Σιαμπάνη και η ειρωνική απάντηση της δεύτερης έφερε την έκρηξη της Μπέτυς Μαγγίρα, η οποία χαρακτήρισε «αγενή» την Σιαμπάνη. «Ιωάννα γίνεσαι αγενής. Δεν το καταλαβαίνεις; Είναι ειρωνική η στάση σου. Έχεις κάποιο θέμα, […]

Ιωάννα Σιαμπάνη

Μπορεί την προηγούμενη φορά να ζήτησε «συγγνώμη» από την Νίνα για την συμπεριφορά της, όμως στο Gala, επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό

Η κριτική της Νίνας Παπαϊωάννου στην Ιωάννα Σιαμπάνη και η ειρωνική απάντηση της δεύτερης έφερε την έκρηξη της Μπέτυς Μαγγίρα, η οποία χαρακτήρισε «αγενή» την Σιαμπάνη.

«Ιωάννα γίνεσαι αγενής. Δεν το καταλαβαίνεις; Είναι ειρωνική η στάση σου. Έχεις κάποιο θέμα, δεν φαίνεται να έχεις καλή διάθεση. Βγάζεις μια εικόνα προς τα έξω και δεν είναι ωραία». Η παίκτρια μάλιστα δε δίστασε να πετάξει μπηχτές και σχετικά με την ηλικία της συμπαίκτριας της.

Η αποχώρηση – Δύο κορίτσια εκτός

H παίκτρια που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο αυτή τη εβδομάδα ήταν η Φωτεινή Τράκα, ενώ τα τρία κορίτσια που βρέθηκαν υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ρόζα Κεντάλα, η Κωνσταντίνα Σουλτάτη και η Κόνυ.

Η παίκτρια που αποχώρησε εν τέλει από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ ήταν η Κόνυ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε πως η Νατάσα Βελιανίτη δεν θα συνεχίσει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις