Η Queen Ντίνα, με την τσάντα που κρατάει όλο το Χόλιγουντ (pics)

LIFESTYLE

Η Queen Ντίνα, με την τσάντα που κρατάει όλο το Χόλιγουντ (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ποια γυναίκα δεν τρελαίνεται για μια Louis Vuitton τσάντα; Όλες οι διάσημες έχουν στην ντουλάπα τους τουλάχιστον κανα – δυο, δείχνοντας συχνά πυκνά σε Ελλάδα και εξωτερικό την αγάπη τους για τον συγκεκριμένο Οίκο Μόδας. Ανάμεσα σε αυτές που την έχουν και την δείχνουν, και η… Queen Ντίνα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο τελευταίο της ταξίδι στις […]

14.01.2019 | 09:42

Ποια γυναίκα δεν τρελαίνεται για μια Louis Vuitton τσάντα;

Όλες οι διάσημες έχουν στην ντουλάπα τους τουλάχιστον κανα – δυο, δείχνοντας συχνά πυκνά σε Ελλάδα και εξωτερικό την αγάπη τους για τον συγκεκριμένο Οίκο Μόδας. Ανάμεσα σε αυτές που την έχουν και την δείχνουν, και η… Queen Ντίνα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο τελευταίο της ταξίδι στις ΗΠΑ πόσταρε μια φωτογραφία κρατώντας μια υπέροχη Louis Vuitton τσάντα, την New Wave Chain σε μαύρο χρώμα.

Τσάντα που έχει λατρέψει το Χόλιγουντ, με πολλές εκπροσώπους του να την κρατούν το τελευταίο διάστημα σε όλα της τα χρώματα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προτίμησε την μαύρη, ωστόσο, η συγκεκριμένη Louis Vuitton τσάντα βγαίνει επίσης σε κόκκινο, λευκό, φούξια, τιρκουάζ και baby pink χρώμα.

Βγαίνει επίσης σε δύο διαστάσεις, μια μεγαλύτερη και μια λίγο μικρότερη.

Η τιμή της αγγίζει τα 1.490 ευρώ η μικρότερη και τα 1.680 η μεγαλύτερη.

Exit mobile version