Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Queen Ντίνα, με την τσάντα που κρατάει όλο το Χόλιγουντ (pics)
LIFESTYLE

Η Queen Ντίνα, με την τσάντα που κρατάει όλο το Χόλιγουντ (pics)

Ποια γυναίκα δεν τρελαίνεται για μια Louis Vuitton τσάντα; Όλες οι διάσημες έχουν στην ντουλάπα τους τουλάχιστον κανα – δυο, δείχνοντας συχνά πυκνά σε Ελλάδα και εξωτερικό την αγάπη τους για τον συγκεκριμένο Οίκο Μόδας. Ανάμεσα σε αυτές που την έχουν και την δείχνουν, και η… Queen Ντίνα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο τελευταίο της ταξίδι στις […]

Σπυροπούλου

Ποια γυναίκα δεν τρελαίνεται για μια Louis Vuitton τσάντα;

Όλες οι διάσημες έχουν στην ντουλάπα τους τουλάχιστον κανα – δυο, δείχνοντας συχνά πυκνά σε Ελλάδα και εξωτερικό την αγάπη τους για τον συγκεκριμένο Οίκο Μόδας. Ανάμεσα σε αυτές που την έχουν και την δείχνουν, και η… Queen Ντίνα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο τελευταίο της ταξίδι στις ΗΠΑ πόσταρε μια φωτογραφία κρατώντας μια υπέροχη Louis Vuitton τσάντα, την New Wave Chain σε μαύρο χρώμα.

https://www.instagram.com/p/BsYJm9ABcgH/?utm_source=ig_embed

Τσάντα που έχει λατρέψει το Χόλιγουντ, με πολλές εκπροσώπους του να την κρατούν το τελευταίο διάστημα σε όλα της τα χρώματα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προτίμησε την μαύρη, ωστόσο, η συγκεκριμένη Louis Vuitton τσάντα βγαίνει επίσης σε κόκκινο, λευκό, φούξια, τιρκουάζ και baby pink χρώμα.

Βγαίνει επίσης σε δύο διαστάσεις, μια μεγαλύτερη και μια λίγο μικρότερη.

Η τιμή της αγγίζει τα 1.490 ευρώ η μικρότερη και τα 1.680 η μεγαλύτερη.

Ολίβια Κούλπο. Τζέσικα Αλμπα. Μιράντα Κερ. Ριάνα.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις