Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Βίκυ Καγιά αποτελειώνει την Ιωάννα Μπέλλα με άλλη μια σκληρή κριτική
LIFESTYLE

Η Βίκυ Καγιά αποτελειώνει την Ιωάννα Μπέλλα με άλλη μια σκληρή κριτική

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες μετά την λήξη του Greece’s next top model, η Βίκυ Καγιά όπως και τα κορίτσια του gntm, συνεχίζουν να προκαλούν το ενδιαφέρον με τις δηλώσεις τους. Πιο συγκεκριμένα, σε εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στην εκπομπής της Φαίης Σκορδά, αφού συζητήθηκε το θέμα της νίκης  της Ειρήνης Καζαριάν, […]

Η Βίκυ Καγιά αποτελειώνει την Ιωάννα Μπέλλα με άλλη μια σκληρή κριτική

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες μετά την λήξη του Greece’s next top model, η Βίκυ Καγιά όπως και τα κορίτσια του gntm, συνεχίζουν να προκαλούν το ενδιαφέρον με τις δηλώσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, σε εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στην εκπομπής της Φαίης Σκορδά, αφού συζητήθηκε το θέμα της νίκης  της Ειρήνης Καζαριάν, η πορεία της συζήτησης στράφηκε για άλλη μια φορά στο μοντέλο, το οποίο δίχασε το πλήθος όταν εμφανίστηκε στο παιχνίδι: την Ιωάννα Μπέλλα.

Η Βίκυ Καγιά προχώρησε σε σκληρές δηλώσεις, για άλλη μια φορά, καθιστώντας ξεκάθαρο το γεγονός ότι δεν θεωρεί την Ιωάννα Μπέλλα “ωραίο μοντέλο”.

«Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι ωραίο μοντέλο, είναι ωραία γυναίκα, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Οι Σταρ Ελλάς είναι ωραίες γυναίκες, όχι ωραία μοντέλα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο», είπε η Βίκυ Καγιά.

Όταν η Φαίη Σκορδά την ρώτησε σχετικά με τις δηλώσεις της Ιωάννας για την κακοποίηση, εκείνη έδειξε να μην έχει ιδέα.

«Δηλώσεις δεν έχω ακούσει. Για τι πράγμα έγινε χαμός; Δεν το είδα, δεν ξέρω;», είπε η Βίκυ και όταν έμαθε τα γεγονότα από τη Φαίη συνέχισε λέγοντας: «Ούτε πλαστικές έχουμε κάνει όλες, ούτε έχουμε φάει χαστουκάκι. Η Ιωάννα έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις οι οποίες έχουν αλλάξει το πρόσωπό της, το οποίο βεβαίως και έχει το δικαίωμα κανείς να το κάνει.

Όταν ήρθε στο GNTM ήταν πάρα πολύ στρογγυλά και φουσκωμένα όλα! Τώρα, αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω. Εγώ τη βρίσκω πολύ πειραγμένη. Δεν είναι ότι δεν μπορεί η Ιωάννα να κάνει καριέρα, προς Θεού! Αλλά μοντέλο σημαίνει σε σβήνω και σε γράφω με διαφορετικά κόνσεπτ. Πρέπει να μπορείς να αλλάζεις και πρέπει να έχεις ένα πρόσωπο να λειτουργεί και λίγο σαν λευκός καμβάς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις