Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Καμμένος εκτός εαυτού: Σκληρή επίθεση στην Κουντουρά – Η αναφορά στον πατέρα της (vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Καμμένος εκτός εαυτού: Σκληρή επίθεση στην Κουντουρά – Η αναφορά στον πατέρα της (vid)

Νέα σκληρή επίθεση κατά της πρώην βουλευτού των ΑΝΕΛ Έλενας Κουντουρά, εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων διέγραψε την κ. Κουντουρά, ύστερα από την δήλωσή της από την Κίνα, με την οποία εκφράζει τη στήριξή της στην κυβέρνηση. Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο Πάνος Καμμένος […]

Πάνος Καμμένος για Έλενα Κουντουρά

Νέα σκληρή επίθεση κατά της πρώην βουλευτού των ΑΝΕΛ Έλενας Κουντουρά, εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων διέγραψε την κ. Κουντουρά, ύστερα από την δήλωσή της από την Κίνα, με την οποία εκφράζει τη στήριξή της στην κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο Πάνος Καμμένος κληθείς να σχολιάσει την κεντροαριστερή στροφή του Αλέξη Τσίπρα, μετά το «διαζύγιο» με τους ΑΝΕΛ απάντησε αιχμηρά:

Αν θέλουν Κεντροαριστερά με την Κουντουρά, ο πατέρας της οποίας έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Αν αυτήν την αριστερά θέλουν τότε τους καλωσορίζω».

Δείτε το βίντεο:

Τα δάκρυα του Πάνου Καμμένου στην κοπή πίτας του υπουργείου

Φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στην εκδήλωση ήταν παρών ο απερχόμενος ΥΕΘΑ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος. Μάλιστα, κάποια στιγμή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά», ανέφερε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι θεώρησε υποχρέωσή του έστω και την ύστατη ώρα να αντισταθεί.

Νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις