Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια “μίλησε” την πιο κρίσιμη στιγμή! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια “μίλησε” την πιο κρίσιμη στιγμή! (vid)

Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να το παίζει στα δάχτυλα, ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 3-0 και είναι ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης για τη 16η αγωνιστική της Superleague και διατηρώντας τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό […]

Αστέρας-Τρίπολης-–-ΠΑΟΚ

Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να το παίζει στα δάχτυλα, ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 3-0 και είναι ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης για τη 16η αγωνιστική της Superleague και διατηρώντας τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό στο +8, δείχνει ασταμάτητος στο δρόμο για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι Αρκάδες κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος του Βορρά αντέδρασε με τσαμπουκά στο δεύτερο μέρος και ο Βιεϊρίνια με απίθανη εκτέλεση φάουλ, πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό.

Μαουρίτσιο και Τριανταφυλλόπουλος με αυτογκόλ, διαμόρφωσαν το τελικό 3-0, με την ομάδα του Λουτσέσκου να αγωνίζεται και με 10 παίκτες στο τελευταίο τέταρτο, από την αποβολή του Μάτος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για τεράστια νίκη μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Αναλυτικά ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Τεράστια νίκη. Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, παίξαμε σε ένα άσχημο γήπεδο απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Αυτό το ματς μας δίνει την αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε με την ίδια διαφορά βαθμών όπως και πριν τις γιορτές».

Για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Τους είπα να έχουμε ηρεμία και πως το γκολ θα το βάζαμε όπως και έγινε».

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης (71′ Φερνάντεθ), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας (87′ Δουβίκας), Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς.

ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοβ, Μαουρίσιο, Λέο Ζαμπά (77′ Λημνιός), Πέλκας (71′ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (86′ Τόσκα), Άκπομ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις