Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου έσφαξε τον Μπάκο, μέσα στις φυλακές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου έσφαξε τον Μπάκο, μέσα στις φυλακές

Νεκρός από μαχαιριές έπεσε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού ο Αλβανός κακοποιός που είχε τραυματίσει 14 άτομα σε μπαρ στο Μικρολίμανο το 2014 Ήταν κατηγορούμενος και για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου και είχε κατηγορηθεί και ως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο Αμπέρ Μπάκο κρατούνταν στις φυλακές Δομοκού. Μεταφέρθηκε σήμερα […]

φυλακές-Κορυδαλλού-Άμπερ-Μπάκο.jpg

Νεκρός από μαχαιριές έπεσε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού ο Αλβανός κακοποιός που είχε τραυματίσει 14 άτομα σε μπαρ στο Μικρολίμανο το 2014

Ήταν κατηγορούμενος και για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου και είχε κατηγορηθεί και ως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο Αμπέρ Μπάκο κρατούνταν στις φυλακές Δομοκού. Μεταφέρθηκε σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω της δίκης για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου που θα γίνει την Τετάρτη.

Φέρεται να τον έσφαξε ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου.

Ο Αμπέρ Μπάκο είχε φυλακιστεί για μια σειρά από εγκλήματα, όπως το μακελειό στο Μικρολίμανο το Νοέμβριο του 2014, όταν για τα μάτια μιας χορεύτριας μπούκαρε με καλάσνικοφ σε μπαρ και τραυμάτισε 14 άτομα, για κάποια επεισόδια με πυροβολισμούς.

Επίσης, μαζί με έναν ακόμη κακοποιό συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου.

Ο Μπάκο κατηγορούνταν ακόμη ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου πιθανότατα είχε διαφωνία με τον ηθικό αυτουργό για τα όσα θα ισχυριστούν στο δικαστήριο που θα γίνει την Τετάρτη.

Η νύχτα του τρόμου

Ο 31χρονος κακοποιός επιτέθηκε με καλάσνικοφ στο μαγαζί Έτσι απλά Ελληνάδικο στο Μικρολίμανο, τα ξημερώματα Σαββάτου του Νεομβρίου του 2014, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 άνθρωποι.

Από θαύμα και από την αντίδραση ενός 39χρονου και του DJ του μαγαζιού, δεν υπήρχαν νεκροί.

Ο Μπάκο ήταν στο μαγαζί μαζί με άλλα δυο άτομα. Εκείνοι ήταν εριστικοί με τους πελάτες, έσπρωχναν και στραβοκοιτούσαν τον κόσμο. Εκείνος, αντίθετα, ήταν ήρεμος. Μίλησε με δυο κοπέλες, μια από τους πελάτες και μια χορεύτρια.

Το προσωπικό του μαγαζιού λέει πως δεν ήταν μεθυσμένος.

Αντίθετα, η ομιλία του ήταν σταθερή και έδειχνε έναν άνθρωπο που ήξερε ακριβώς τι έκανε. Δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο στο μαγαζί.

Ο δράστης μίλησε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, για αρκετή ώρα στο κινητό του έξω από το μαγαζί. Έφυγε και ξαφνικά επέστρεψε με το Καλάσνικοφ στα χέρια.

Ο πρώτος που τον είδε να πλησιάζει οπλισμένος ήταν ο 39χρονος τραυματίας. Μπήκε μπροστά του χωρίς να το σκεφτεί, ύψωσε τα χέρια και κλείνοντας την είσοδο του είπε: “Ώπα μεγάλε, τι πας να κάνεις;”

Ο 31χρονος όμως ήταν αποφασισμένος. Δεν μίλησε. Τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και μπήκε μέσα στο μαγαζί. Επόμενος στόχος του ο ντι τζέι. Τον πυροβόλησε για να σταματήσει να παίζει μουσική και άρχισε να φωνάζει “πουτ@@@ς θα σας σκοτώσω όλους για να με θυμάστε”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις