Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Με αυτό το ζώδιο δεν πρέπει να βγεις ποτέ, μα ποτέ, ραντεβού ?
PLUS

Με αυτό το ζώδιο δεν πρέπει να βγεις ποτέ, μα ποτέ, ραντεβού ?

Πολλές αποτυχημένες σχέσεις θα είχαν αποφευχθεί, αν όσοι λατρεύουμε τα άστρα, είχαμε… ενημερωθεί για το πώς θα είναι σωστά τα ραντεβού Είναι ή δεν είναι αυτός για σένα; Για ρίξε μια ματιά… Κριός Ποτέ με Αιγόκερω. Είσαι πολύ στοργικός ενώ εκείνος μνησίκακος που μισεί τα περί στοργικότητας κι όλα αυτά τα ρομαντικά. Μακριά. Ταύρος  Ποτέ ραντεβού με […]

Happy young couple having date and eating ice cream

Πολλές αποτυχημένες σχέσεις θα είχαν αποφευχθεί, αν όσοι λατρεύουμε τα άστρα, είχαμε… ενημερωθεί για το πώς θα είναι σωστά τα ραντεβού

Είναι ή δεν είναι αυτός για σένα; Για ρίξε μια ματιά…

Κριός

Ποτέ με Αιγόκερω. Είσαι πολύ στοργικός ενώ εκείνος μνησίκακος που μισεί τα περί στοργικότητας κι όλα αυτά τα ρομαντικά. Μακριά.

Ταύρος 

Ποτέ ραντεβού με Υδροχόο. Ο Ταύρος είναι πιο προσγειωμένο ζώδιο, ενώ ο Υδροχόος “βράζει το αίμα του” και έτσι δεν θα υπάρξει κανένα σημείο επαφής. Θα σε βαρεθεί.

Δίδυμοι

Ποτέ με Δίδυμο. Οι Δίδυμοι έχουν διπλή προσωπικότητα και όταν μπλέξουν δυο Δίδυμοι μαζί θα είναι σαν τέσσερις προσωπικότητες να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα.

Καρκίνος

Ποτέ με Λέοντα. Ο Καρκίνος, είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζώδιο και ο Λέων που είναι κυνικός θα του μαυρίσει την καρδιά.

Λέων

Ποτέ με έναν Παρθένο. Ακριβώς όπως ο Λέων δεν ταιριάζει με τους Καρκίνους, έτσι δεν ταιριάζει και με τους Παρθένους. Θα τους ραγίσει την καρδιά, θα κλαίνε οι Παρθένοι και οι Λέοντες δεν τα αντέχουν αυτά. Α, οι παρθένοι κάνουν και συνέχεια κριτική!

Παρθένος

Ποτέ ραντεβού με έναν Σκορπιό. Αν και μοιάζουν σε πολλά, οι Παρθένοι δεν θα καταφέρουν να εντυπωσιαστούν από τον τόσο συναισθηματικό Σκορπιό και θα τον πληγώσουν.

Ζυγός

Ποτέ ραντεβού με Ζυγό. Οι Ζυγοί έχουν έμφυτη την ανάγκη να είναι όμορφοι και γοητευτικοί. Δυο Ζυγοί μαζί δεν θα είναι απλά ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, και επικίνδυνοι γιατί θα χαθούν στη φιλαρέσκειά τους.

Σκορπιός

Μακριά από Ιχθύ. Ένας ευαίσθητος Ιχθύς δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί την κυνικότητά σας.

Τοξότης

Το τέλειο με τον Τοξότη είναι πως είναι ριψοκίνδυνος. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να αποφύγετε τις στενές σχέσεις με τους ευαίσθητους του ζωδιακού. Θα νομίζουν όλη την ώρα ότι τους προσβάλλετε, θα ανησυχούν συνεχώς για εσάς και επειδή είναι Καρκίνοι θα τα κρατάνε μέσα τους και εσείς δεν θα καταλαβαίνετε τι έχουν.

Αιγόκερως

Ποτέ ραντεβού με Κριό.  Αν ένας Αιγόκερως βγει ραντεβού με έναν Κριό αντί για σύντροφο θα βρει έναν ανταγωνιστή. Και αυτό δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ.

Υδροχόος

Υδροχόε, μην βγεις ποτέ ραντεβού με έναν Παρθένο. Ο Υδροχόος ως ο πιο χίπις των ζωδίων απλά δεν βρίσκει κανένα κοινό σημείο με την πρακτική Παρθένο.

Ιχθύς

Ποτέ ραντεβού με έναν Λέοντα.  Ο Λέων μπορεί να είναι όμορφος και γενναίος, αλλά δεν είναι για σας. Είστε πολύ ευαίσθητοι, δημιουργικοί και αυτά τα λιοντάρια νιώθουν μια ανασφάλεια που δεν θα σας γοητεύσει.

Κι άλλα νέα για τα ζώδια, εδώ

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις