Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τροχαίο Πόρσε: Εκδόθηκε η απόφαση – Η αποζημίωση που παίρνει ο Πατμάνογλου
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πόρσε: Εκδόθηκε η απόφαση – Η αποζημίωση που παίρνει ο Πατμάνογλου

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από την ανείπωτη τραγωδία με την Πόρσε στο πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να πεθάνουν μία μάνα με το παιδάκι της, μπροστά στα μάτια του πατέρα, και δυο νεαροί κολλητοί. Ήταν στις 26 Φεβρουαρίου 2017, όταν η Porsche έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο […]

Τροχαίο Πόρσε Υπάτιος Πατμάνογλου αποζημίωση

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από την ανείπωτη τραγωδία με την Πόρσε στο πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας

Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να πεθάνουν μία μάνα με το παιδάκι της, μπροστά στα μάτια του πατέρα, και δυο νεαροί κολλητοί.

Ήταν στις 26 Φεβρουαρίου 2017, όταν η Porsche έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου, στο πάρκινγκ της εθνικής οδού.

Η 33χρονη σύζυγός του Αποστολία και ο μόλις τριών ετών γιος τους, Παύλος, ο γιος του Μr Jumbo, Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός φίλος του Ανδρέας Γεωργακόπουλος βρήκαν σε χρόνο dt φρικτό θάνατο.

Η απόφαση για την αποζημίωση που θα λάβουν οι προσφεύγοντες, εκδόθηκε.

Η αποζημίωση που θα πάρει τελικά ο κ. Πατμάνογλου και άλλα μέλη της οικογένειας είναι μεγάλη, αλλά όχι στο ύψος που είχε υπολογιστεί αρχικά.

Η οικογένεια της άτυχης Αποστολίας και του μικρού Παύλου ζητούσε 4 εκατ. ευρώ από τον ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολο Βακάκη, όμως η απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες καταλήγει ότι οι προσφεύγοντας θα λάβουν τελικά ποσό που κυμαίνεται περί τα 1.200.000 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, υπενθυμίζεται πως βρήκε τη δύναμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Ο Υπάτιος παντρεύτηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στο Πανόραμα Κινέτας  την εκλεκτή της καρδιάς του, Έμμυ Βογιατζή.

Όπως είναι γνωστό η σύζυγος του Υπάτιου είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σύμφωνα με πληροφορίες θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι.

pat3

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις