Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τι έφαγαν Μέρκελ & Τσίπρας στον Πειραιά – Η απρόσμενη κίνηση της καγκελαρίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι έφαγαν Μέρκελ & Τσίπρας στον Πειραιά – Η απρόσμενη κίνηση της καγκελαρίου

Την πιο χαλαρή πλευρά της αποκάλυψε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν της σε εστιατόριο του Πειραιά ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αλέξης Τσίπρας έφτασαν στην περιοχή του προφήτη Ηλία, στην Καστέλλα, όπου βρίσκεται το εστιατόριο «Πανόραμα», γύρω στις 20:15 το βράδυ. Συνολικά […]

Μέρκελ Τσίπρας

Την πιο χαλαρή πλευρά της αποκάλυψε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν της σε εστιατόριο του Πειραιά ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αλέξης Τσίπρας έφτασαν στην περιοχή του προφήτη Ηλία, στην Καστέλλα, όπου βρίσκεται το εστιατόριο «Πανόραμα», γύρω στις 20:15 το βράδυ.

Συνολικά επιστρατεύτηκαν 22 οχήματα, δύο μοτοσικλέτες και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής, οι δρόμοι έκλεισαν 40 λεπτά προκειμένου η αυτοκινητοπομπή να περάσει για 2-3 λεπτά.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έδειξε τη μαγευτική θέα της φωτισμένης Αθήνας στην Γερμανίδα καγκελάριο και μάλιστα, κάποιος απαθανάτισε τη στιγμή σε φωτογραφία, που στη συνέχεια ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα στο Instagram.

Αφού η κ. Μέρκελ γνωρίστηκε με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, κατευθύνθηκε στην κουζίνα και μίλησε με το προσωπικό και τη σεφ, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε.

Μάλιστα, το δείπνο διήρκεσε περίπου τρεις ώρες.

Τελικά, αφού συνομίλησε και πάλι με τους εργαζόμενους στο εστιατόριο αποχώρησε, ενώ ο κ. Τσίπρας παρέμεινε για περίπου ένα δεκάλεπτο μετά την αναχώρηση της κ. Μέρκελ και ευχαρίστησε τους πάντες.

Όσο για το τι δοκίμασαν στο Πανόραμα, το μενού τους περιλάμβανε ψαρόσουπα με σφυρίδα, ψητό χταπόδι και ψητό καλαμάρι, συναγρίδα στη σχάρα με λαχανικά στον ατμό και για επιδόρπιο εκμέκ με παγωτό βανίλια και φρέσκα φρούτα.

Το μενού συνοδευόταν από λευκό και κόκκινο κρασί και συγκεκριμένα Κτήμα Βιβλία Χώρα λευκό και Κτήμα Λαντίδη Αέναον ερυθρό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις