Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Μέγκι Ντρίο σήκωσε το φρύδι και “την είπε” στη Ναταλία Γερμανού (vid)
LIFESTYLE

Η Μέγκι Ντρίο σήκωσε το φρύδι και “την είπε” στη Ναταλία Γερμανού (vid)

Η Μέγκι Ντρίο δίνει πλέον συχνά συνεντεύξεις, έχει αποκτήσει – κι άλλο – αέρα και απαντά σε τυχόν φήμες που αφορούν στο πρόσωπό της Αυτή τη φορά, η Μέγκι “την είπε” στη Ναταλία Γερμανού καλώντας την να ενημερώνεται «λίγο καλύτερα», όπως είπε χαρακτηριστικά. Η Ναταλία Γερμανού πριν λίγες ημέρες ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής ότι […]

Μέγκι Ντρίο

Η Μέγκι Ντρίο δίνει πλέον συχνά συνεντεύξεις, έχει αποκτήσει – κι άλλο – αέρα και απαντά σε τυχόν φήμες που αφορούν στο πρόσωπό της

Αυτή τη φορά, η Μέγκι “την είπε” στη Ναταλία Γερμανού καλώντας την να ενημερώνεται «λίγο καλύτερα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η Ναταλία Γερμανού πριν λίγες ημέρες ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής ότι έχει μάθει πως η Μέγκι για να πάει στο Survivor 3 ζήτησε ως αντάλλαγμα να έχει δική της εκπομπή.

«Έμαθα από πηγή αρκετά έγκυρη ότι αυτό που ζήτησε η Μέγκι για να πάει στο Survivor είναι να έχει δική της εκπομπή», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Η Μέγκι, ως καλεσμένη στην εκπομπή «Λούης Night Show» στον Alpha Κύπρου, απάντησε με ύφος στην παρουσιάστρια.

«Ο κόσμος λέει ότι θα το έκανα αυτό για τα λεφτά, ότι ζήτησα και μια εκπομπή άκουσα από τη Ναταλία Γερμανού. Πότε Ναταλία μου ζήτησα εκπομπή; Ποτέ δεν ζήτησα εκπομπή. Θέλω να ενημερώνεστε λίγο καλύτερα γενικά. Έχουν πει πάρα πολλά για το όνομά μου και ούτε τα μισά ισχύουν».

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις