Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κάνναβη στην ταράτσα του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάνναβη στην ταράτσα του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών (vid)

Κάνναβη στην ταράτσα του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών; Μη βιάζεστε να σκεφτείτε διάφορα! Την αποκάλυψη έκανε η εκπρόσωπος της έκθεσης Athens Cannabis Expo 2019, Ελένη Μπέλλου, που αποκάλυψε αυτήν την άγνωστη για το ευρύ κοινό χρήση της βιομηχανικής κάνναβης. Σύμφωνα με την κυρία Μπέλλου «υπάρχει κάνναβη μέχρι και στην ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών. Εχει στρωθεί και […]

Κάνναβη στην ταράτσα του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών

Κάνναβη στην ταράτσα του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών; Μη βιάζεστε να σκεφτείτε διάφορα!

Την αποκάλυψη έκανε η εκπρόσωπος της έκθεσης Athens Cannabis Expo 2019, Ελένη Μπέλλου, που αποκάλυψε αυτήν την άγνωστη για το ευρύ κοινό χρήση της βιομηχανικής κάνναβης.

Σύμφωνα με την κυρία Μπέλλου «υπάρχει κάνναβη μέχρι και στην ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών. Εχει στρωθεί και μονωθεί με βιομηχανική κάνναβη και εξοικονομεί 5.000 ευρώ τον μήνα. Είναι το καλύτερο μονωτικό υλικό».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος της έκθεσης υποστήριξε ότι η κάνναβη θα μπορούσε να γίνει brandname, καθώς η ποιότητά της είναι εξαιρετική.

«Πρόκειται για έναν τεράστιο κύκλο επενδύσεων», σχολίασε.

Αυτό το διήμερο φιλοξενείται στο κλειστό του ταε κβον ντο η Αthens cannabis expo 2019, με περισσότερους από 150 εκθέτες. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν εκεί πολλά προϊόντα, από καφέ και αναψυκτικά, μέχρι οικοδομικά υλικά, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της έκθεσης Ελένη Μπέλλου, η οποία αποκάλυψε ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη «ανακαλύψει» αυτή την τελευταία κατηγορία προϊόντων.

«Υπάρχει κάνναβη μέχρι και στην ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών. Έχει στρωθεί και μονωθεί με βιομηχανική κάνναβη και εξοικονομεί 5.000 ευρώ τον μήνα. Είναι το καλύτερο μονωτικό υλικό», δήλωσε η κ. Μπέλλου στην ΕΡΤ.

Τόνισε ότι «θα μπορούσαμε να κάνουμε brandname την κάνναβη της Ελλάδας, που είναι εξαιρετικής ποιότητας. Πρόκειται για έναν τεράστιο κύκλο επενδύσεων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις