Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κατσίκης: Είτε σήμερα είτε αύριο, εμείς φεύγουμε από την κυβέρνηση (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατσίκης: Είτε σήμερα είτε αύριο, εμείς φεύγουμε από την κυβέρνηση (vid)

Είτε σήμερα είτε τις επόμενες ημέρες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την κυβέρνηση, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Κατσίκης. «Εμείς φεύγουμε, εάν θα φύγουμε στις 10 η ώρα σήμερα, ή αν θα φύγουμε τη Δευτέρα που έχουμε την ψηφοφορία για τα εξοπλιστικά, δεν είναι μείζονος σημασίας», επισήμανε. Ο κ. Κατσίκης […]

Κώστας-Κατσίκης-1.jpg

Είτε σήμερα είτε τις επόμενες ημέρες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την κυβέρνηση, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Κατσίκης.

«Εμείς φεύγουμε, εάν θα φύγουμε στις 10 η ώρα σήμερα, ή αν θα φύγουμε τη Δευτέρα που έχουμε την ψηφοφορία για τα εξοπλιστικά, δεν είναι μείζονος σημασίας», επισήμανε.

Ο κ. Κατσίκης επέμεινε πως με δεδομένο ότι η Συμφωνία των Πρεσπών έρχεται στη Βουλή, οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση.

Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης συγκλίνουν στο διαζύγιο, πρόσθεσε. Επιπλέον, επισήμανε, το κόμμα δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός καταφύγει στη Βουλή.

«Χωρίς ψήφο εμπιστοσύνης δεν περνάει η Συμφωνία των Πρεσπών, που αυτός είναι ο σκοπός μας», δήλωσε μιλώντας στον Ant1.

Τέλος, μιλώντας για το αν η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ είναι συμπαγής, τόνισε: «Είμαστε πολιτική δύναμη εδραιωμένη πλην Παπαχρηστόπουλου».

Δείτε ακόμη:

Πάνος Καμμένος

Σήμερα κρίνεται το μέλλον της κυβέρνησης – Ρήξη ή modus vivendi;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις