Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πολιτικά τάκλιν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά τάκλιν

από τον Γιάννη Ντσούνο Επωλήθη Πουλήθηκε πρόσφατα από τον Πάνο Καμμένο το κτίριο που στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία των ΑΝΕΛ στη λεωφόρο Συγγρού στην Καλλιθέα. Από ό,τι μάθαμε η τιμή που εξασφάλισε ο κ. Καμμένος είναι πολύ καλή, αλλά δυστυχώς παραμένει άγνωστος ο αγοραστής. Επίσης άγνωστο παραμένει που θα μετεγκατασταθεί το κόμμα των ΑΝΕΛ. Η […]

από τον Γιάννη Ντσούνο

Επωλήθη

Πουλήθηκε πρόσφατα από τον Πάνο Καμμένο το κτίριο που στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία των ΑΝΕΛ στη λεωφόρο Συγγρού στην Καλλιθέα. Από ό,τι μάθαμε η τιμή που εξασφάλισε ο κ. Καμμένος είναι πολύ καλή, αλλά δυστυχώς παραμένει άγνωστος ο αγοραστής. Επίσης άγνωστο παραμένει που θα μετεγκατασταθεί το κόμμα των ΑΝΕΛ.

Η δήλωση

Πώς το είπε η κα Σία Αναγνωστοπούλου; «Ήταν καταπιεστικό για τον Καμμένο να έχει εμάς συνοδοιπόρους. Όπως και για εμάς». Μάλιστα, και γιατί συνεχίσατε τότε να πορεύεστε μαζί τέσσερα ολόκληρα χρόνια;

Τσάι στη Σαχάρα

Και ρωτήθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιώργος Μαυρωτάς αν θα είναι ένας από τους 151 που θα υπερψηφίσουν την συμφωνία, και η απάντηση: «Είναι πιο εύκολο να χιονίσει στην Σαχάρα, παρά εγώ να βρεθώ με τους 151». Νομίζω πάντως ότι πριν χρόνια είχε χιονίσει και σε ένα τμήμα της Σαχάρας.

Στο Μέγαρο για τα Σκόπια

Σε εκδήλωση που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών για την επίλυση του Μακεδονικού θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή. Η εκδήλωση θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής και έχει τίτλο «Το στοίχημα της συμφωνίας των Πρεσπών». Ανάμεσα στους ομιλητές, εκτός από τον πρωθυπουργό, θα είναι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Σπύρος Δανέλλης, ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Νίκος Μπίστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου για την «βρώμικη» επίθεση στον Γιώργο Αμυρά

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις