Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Μ@λ@κ@ς είμαι να φύγω τώρα;” – Καμμένος: Αναβάλλουμε τη συνάντηση με Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μ@λ@κ@ς είμαι να φύγω τώρα;” – Καμμένος: Αναβάλλουμε τη συνάντηση με Τσίπρα

Την αναβολή της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα ανακοίνωσε λίγο πριν τις 13:30 ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν πότε θα γίνει το ραντεβού με τον πρωθυπουργό.  Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας στους δημοσιογράφους η συνάντηση αναβάλεται γιατί «υπάρχει εμπλοκή στα Σκόπια». «Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή στα Σκόπια είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντησήμας» είπε χαρακτηριστικά ο […]

Πάνος-Καμμένος-Βουλή.jpg

Την αναβολή της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα ανακοίνωσε λίγο πριν τις 13:30 ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν πότε θα γίνει το ραντεβού με τον πρωθυπουργό. 

Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας στους δημοσιογράφους η συνάντηση αναβάλεται γιατί «υπάρχει εμπλοκή στα Σκόπια».

«Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή στα Σκόπια είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντησήμας» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema, η πρωτοβουλία για την αναβολή της συνάντησης ανήκει στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον κυβερνητικό του εταίρο και εκείνος έσπευσε να συμφωνήσει.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες φέρουν τον κ. Καμμένο να έχει πει  σε συνεργάτες του μετά το τηλεφώνημα: «Μ@λ@κ@ς είμαι να φύγω τώρα που δεν περνά η Συμφωνία από τα Σκόπια;»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει και σήμερα

Νωρίτερα, πηγές των ΑΝΕΛ που μίλησαν στο newsit.gr είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη γίνει σήμερα η συνάντηση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, αλλά ίσως να υπάρξει κάποιο τηλεφώνημα και το ραντεβού να γίνει από Δευτέρα.

Σημειώνεται, πάντως, ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ακόμη και να γίνει μέσα στην ημέρα η συνάντηση που θα κρίνει το μέλλον της συγκυβέρνησης.

Γιατί αν ο Ζόραν Ζάεφ έχει βρει τους βουλευτές που απαιτούνται και οι αλλαγές περάσουν από τα Σκόπια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος να συναντηθούν τελικά ακόμη και μέσα στην ημέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις