Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Game of Thrones: Ο CEO του HBO, δίνει μια γεύση από τη μαγεία που ακολουθεί
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Game of Thrones: Ο CEO του HBO, δίνει μια γεύση από τη μαγεία που ακολουθεί

Μόλις 3 μήνες μένουν για τη μετάδοση του τελευταίου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones Ο Ρίτσαρντ Πλέπλερ, επικεφαλής της HBO, με δηλώσεις που παραχώρησε στο Variety ανέβασε την αγωνία στο “κόκκινο”. Τα γυρίσματα βρίσκονται στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας. Ο Πλέπλερ, CEO του δικτύου HBO που μεταδίδει τo Game of Thrones, μίλησε για πρώτη […]

Game of Thrones

Μόλις 3 μήνες μένουν για τη μετάδοση του τελευταίου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones

Ο Ρίτσαρντ Πλέπλερ, επικεφαλής της HBO, με δηλώσεις που παραχώρησε στο Variety ανέβασε την αγωνία στο “κόκκινο”.

Τα γυρίσματα βρίσκονται στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας.

Ο Πλέπλερ, CEO του δικτύου HBO που μεταδίδει τo Game of Thrones, μίλησε για πρώτη φορά φέτος ανοικτά για το τί ετοιμάζουν οι παραγωγοί και άναψε «φωτιές» στους λάτρεις της σειράς.

«Είναι φαντασμαγορικό. Έφτιαξαν έξι ταινίες» είπε ο Ρίτσαρντ Πλέπλερ και προσέθεσε: «Η αίσθηση που είχα όταν έβλεπα τα επεισόδια ήταν ότι βλέπω ταινία. Ο πήχης ήταν ψηλά και το ήξεραν. Όμως τον ξεπέρασαν. Είδα δυο φορές τα επεισόδια, χωρίς τα ειδικά εφέ, και ένιωσα δέος. Όλοι είναι έτοιμοι για μια εξωπραγματική αφήγηση και μια μαγική, πραγματικά μαγική παραγωγή» σημείωσε ο Πλέπλερ.

Με τις δηλώσεις αυτές ο Πλέπλερ «πυροδότησε» εκ νέου τις φήμες που φέρουν τα έξι επεισόδια να έχουν διάρκεια μιάμισης ώρας -το καθένα, δίχως όμως τίποτα να θεωρείται βέβαιο, ελλείψει επίσημης πληροφόρησης.

Μέχρι στιγμής, πάντως, οι φαν της επιτυχημένης σειράς έχουν δει μόνο ένα κλιπ διάρκειας πέντε δευτερολέπτων στο οποίο, βέβαια, εμφανίζεται η «μητέρα των Δράκων» να γνωρίζει τη Σάνσα Σταρκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις