Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Τούνη αποκαλύπτει το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσε – Το είπε φίλη, στη μητέρα της (vid)
LIFESTYLE

Η Τούνη αποκαλύπτει το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσε – Το είπε φίλη, στη μητέρα της (vid)

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ιωάννα Τούνη Η σέξι Θεσσαλονικιά δεν έκρυψε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια από τότε που τελείωσε το ριάλιτι μόδας, το My Style Rocks. Η Ιωάννα ανέφερε πως έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για τον τρόπο με τον […]

Ιωάννα Τούνη

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ιωάννα Τούνη

Η σέξι Θεσσαλονικιά δεν έκρυψε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια από τότε που τελείωσε το ριάλιτι μόδας, το My Style Rocks.

Η Ιωάννα ανέφερε πως έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο ποζάρει σε φωτογραφίες στο Instagram.

Μάλιστα εντύπωση έκανε και η απάντησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν της ζήτησε να ξεχωρίσει το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε, λοιπόν, πως μια φίλη της μητέρας της της είπε «”Η κόρη σου κάνει βίζιτες”, κάτι που είναι πάρα πολύ άσχημο για μία κοπέλα πόσο μάλλον να το λέει κανείς στην μητέρα της».

Όσο για το αν μίλησε ποτέ στην φίλη της μαμάς της, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε πως «όχι» δεν το έκανε, συμπληρώνοντας πως αυτή η δημόσια απάντηση αρκεί.

Από την πλευρά της η μητέρα της Ιωάννας Τούνη φρόντισε να δώσει με τον τρόπο της ένα τέλος σε αυτά που έλεγε η «φίλη» της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις