Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θρίλερ με τον θάνατο του νεαρού ζευγαριού στο Πόρτο Χέλι
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον θάνατο του νεαρού ζευγαριού στο Πόρτο Χέλι

Ένας 34χρονος αστυνομικός και η φίλη του, ηλικίας 23 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί το πρωί, στο Πόρτο Χέλι, στο σπίτι όπου διέμενε ο πρώτος Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, από τις έως τώρα ενδείξεις δεν φαίνεται πιθανό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Οι γονείς της κοπέλας που ανησυχούσαν γιατί η κόρη τους είχε να δώσει […]

Θρίλερ με τον θάνατο του νεαρού ζευγαριού στο Πόρτο Χέλι

Ένας 34χρονος αστυνομικός και η φίλη του, ηλικίας 23 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί το πρωί, στο Πόρτο Χέλι, στο σπίτι όπου διέμενε ο πρώτος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, από τις έως τώρα ενδείξεις δεν φαίνεται πιθανό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι γονείς της κοπέλας που ανησυχούσαν γιατί η κόρη τους είχε να δώσει σημεία ζωής από την Τρίτη, πήγαν σε Αστυνομικό Τμήμα της Αργολίδας, όπου υπηρετούσε o 34χρονος και δήλωσαν την εξαφάνισή της.

Τότε αστυνομικοί, που γνώριζαν ότι ο συνάδελφός τους ήταν φίλος με τη νεαρή γυναίκα, πήγαν στο σπίτι που διέμενε και όταν μπήκαν μέσα βρήκαν το ζευγάρι  νεκρό.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα στην σορό του άτυχου ένστολου βρέθηκαν αντικείμενα τα οποία παραπέμπουν σε χρήση ναρκωτικών και θα σταλούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να εξεταστούν.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή που θα ρίξει «φως» στην τραγωδία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις