Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Φόβος και τρόμος ο Αντετοκούνμπο – Θρίαμβος των Μπακς μέσα στο Χιούστον
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φόβος και τρόμος ο Αντετοκούνμπο – Θρίαμβος των Μπακς μέσα στο Χιούστον

Φόβος και τρόμους για όλους έχει γίνει ο άπιαστος Γιάννης Αντετοκούνμπο Ο Greek Freak οδήγησε σε θρίαμβο με 116-109 τους Μπακς στο Χιούστον, στη μάχη για τον τίτλο του MVP, νικώντας τον μεγάλο ανταγωνιστή του, Τζέιμς Χάρντεν. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός σε ένα ακόμα ματς και με 27 πόντους και 21 ριμπάουντ οδήγησε την […]

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Φόβος και τρόμους για όλους έχει γίνει ο άπιαστος Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Greek Freak οδήγησε σε θρίαμβο με 116-109 τους Μπακς στο Χιούστον, στη μάχη για τον τίτλο του MVP, νικώντας τον μεγάλο ανταγωνιστή του, Τζέιμς Χάρντεν.

Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός σε ένα ακόμα ματς και με 27 πόντους και 21 ριμπάουντ οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλη νίκη μέσα στο Χιούστον επί των Ρόκετς με 116-109.

Μια νίκη που φέρνει την ομάδα του Μιλγουόκι στο 29-11 και την πρωτιά στην Ανατολή, ενώ είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες σε όλο το NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε σε double double, με 27 πόντους (8/15 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 11/14 βολές) και 21 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας).

Είχε επίσης 5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 36 λεπτά συμμετοχής! Από κοντά ακολούθησε ο εξαιρετικός Μάλκολμ Μπρόγκντον με 24 πόντους.

Double double για τους Ρόκετς έκανε και ο εντυπωσιακός Τζέιμς Χάρντεν, που σημείωσε 42 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ, αλλά και ο Καπέλα με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Αξιοσημείωτη μία φάση στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου του αγώνα, όταν ο Αντετοκούνμπο θέλησε να κάνει πάσα στον Μάλκολμ Μπρόγκντον.

Δεν υπολόγισε όμως σωστά, η μπάλα κατέληξε στο πρόσωπο του Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έπεσε για λίγο ζαλισμένος στο παρκέ.

Η μπάλα επέστρεψε στα χέρια του Έλληνα σούπερ σταρ, έδωσε στον Ιλιασόβα, που με την σειρά του σημείωσε τρίποντο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις