Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Με πολλές απουσίες ο Παναθηναϊκός στη Λαμία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με πολλές απουσίες ο Παναθηναϊκός στη Λαμία

Η ίωση που χτύπησε τους παίχτες του Παναθηναϊκού και τον προπονητή Γιώργο Δώνη άλλαξε τα πλάνα των «πράσινων» για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (10/01, 19:30) για τους «16» του Κυπέλλου με τη Λαμία. Έτσι, το «τριφύλλι» θα ταξιδέψει με απουσίες σήμερα για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος πρόκειται […]

Η ίωση που χτύπησε τους παίχτες του Παναθηναϊκού και τον προπονητή Γιώργο Δώνη άλλαξε τα πλάνα των «πράσινων» για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (10/01, 19:30) για τους «16» του Κυπέλλου με τη Λαμία. Έτσι, το «τριφύλλι» θα ταξιδέψει με απουσίες σήμερα για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος πρόκειται να πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, δεν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Εκτός αποστολής αναμένεται να μείνουν οι Γιάννης Μπουζούκης, Αργύρης Καμπετσής, Βαγγέλης Οικονόμου και Βαγγέλης Θεοχάρης. Όσον αφορά στο αγωνιστικό πλάνο  υπάρχουν σκέψεις για σύστημα 3-5-2. Λογικά ο Διούδης θα είναι στο τέρμα. Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης και Πούγγουρας θα είναι οι τρεις αμυντικοί σε αυτό το σενάριο. Ο Ινσούα θα καλύψει την αριστερή πλευρά, ο Κουλιμπαλί τη δεξιά. Χατζηγιοβάνης και Βέργος θα είναι στην επίθεση. Πιθανότητες να παίξει έχει και ο Εμανουηλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Ζαλίζουν» τα ποσά που προσφέρει στον Πρίγιοβιτς η Αλ Ιτιχάντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις