Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνεδριάζει σήμερα η ΚΟ των ΑΝΕΛ – Οι πιστοί και οι αποστάτες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεδριάζει σήμερα η ΚΟ των ΑΝΕΛ – Οι πιστοί και οι αποστάτες

Συνεδριάζει σήμερα, η ΚΟ των ΑΝΕΛ μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος «με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη […]

Συνεδριάζει-σήμερα-η-ΚΟ-των-ΑΝΕΛ.jpg

Συνεδριάζει σήμερα, η ΚΟ των ΑΝΕΛ μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος «με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».

Νωρίτερα, στις 09:30 ο Πάνος Καμμένος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στη βουλή για την κυβερνητική τροπολογία που κατατέθηκε στο κοινοβούλιο και καλεί την Βουλή να παρέχει εξουσιοδότηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας προκειμένου να καταρτίσει σύμβαση αντισταθμιστικών ωφελημάτων με την αμερικανική εταιρεία Lockheed Martin ύψους τουλάχιστον 230 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης των F16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας παραθέτει συνέντευξη στις 7 το απόγευμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Την ίδια ώρα ο Πάνος Καμμένος ανέβαλε τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Ο Πάνος Καμμένος, κατά τη σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα ξεκαθαρίσει ποιοι ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν, αλλά και θα τους αναγκάσει να τοποθετηθούν σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σημειώνεται ότι από τους έξι βουλευτές των ΑΝΕΛ, μόνο οι δύο έχουν ταχθεί δημόσια στο πλευρό του αρχηγού του κόμματος, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και ο Κώστας Κατσίκης.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο Κώστας Ζουράρις σε παλαιότερες δηλώσεις έχει αποκαλύψει ότι θα συμβάλει στην καταψήφιση της Συμφωνίας.

Η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ανακοίνωσε ότι δεν θα μετάσχει στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις