Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμμένος: Για νυφούλα καλός είσαι -Αμυράς: Δεν θα γίνουμε ο ρεπατζής του Καμμένου (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμμένος: Για νυφούλα καλός είσαι -Αμυράς: Δεν θα γίνουμε ο ρεπατζής του Καμμένου (vid)

Στον Πάνο Καμμένο επιτέθηκε από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Αμυράς «Ξεχάστε και τις Πρέσπες και τις Τριχωνίδες και όλες τις λίμνες, το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του κ. Καμμένου. Αν σας βαστάει, προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού. Αμυράς: Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από […]

Γιώργος-Αμυράς.jpg

Στον Πάνο Καμμένο επιτέθηκε από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Αμυράς

«Ξεχάστε και τις Πρέσπες και τις Τριχωνίδες και όλες τις λίμνες, το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του κ. Καμμένου. Αν σας βαστάει, προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Αμυράς: Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί.

Καμμένος: Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω.

Αμυράς: Θα αναγκαστώ να ανακαλέσω δική σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες.

Καμμένος: Εσείς φαίνεστε τι είστε…

Αμυράς: Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Καμμένος: Για νυφούλα καλό σάς βλέπω πάντως.

Ο κ. Αμυράς διαφοροποιήθηκε από τη θέση του Ποταμιού η οποία διατυπώθηκε χθες, τονίζοντας πως θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κάλεσε δε την κυβέρνηση να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης αν ο Πάνος Καμμένος φύγει από την κυβέρνηση, αλλιώς, όπως είπε, το Ποτάμι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις