Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Ξεκινάει ο Μασούρας στον αγώνα με Ξάνθη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Ξεκινάει ο Μασούρας στον αγώνα με Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός θα έχει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του σήμερα στο παιχνίδι Κυπέλλου της Θράκης, που ξεκινάει στις 17:15. Είναι ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού για το 2019 και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να “φρεσκάρει” την ενδεκάδα εξαιτίας κάποιων τραυματισμών που υπήρξαν τις τελευταίες μέρες στον Ρέντη. Οι Σισέ, Ομάρ και Ποντένσε […]

Ο Ολυμπιακός θα έχει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του σήμερα στο παιχνίδι Κυπέλλου της Θράκης, που ξεκινάει στις 17:15. Είναι ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού για το 2019 και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να “φρεσκάρει” την ενδεκάδα εξαιτίας κάποιων τραυματισμών που υπήρξαν τις τελευταίες μέρες στον Ρέντη. Οι Σισέ, Ομάρ και Ποντένσε έμειναν στην Αθήνα με κάποια μικροπροβλήματα, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους Χασάν, Μεριά και Ναουέλ να επιστρέφουν στις προπονήσεις και να υπολογίζονται για το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ωστόσο, όλα τα βλέμματα είναι στον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στον Ολυμπιακό και αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός. Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει το εισιτήριο πρόκρισης από τα Πηγάδια, έτσι ώστε να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του Καραϊσκάκη που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα σε δύο εβδομάδες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλεισμός- σοκ για τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις