Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εγγονός συνέλαβε δράστη απάτης σε βάρος της γιαγιάς του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγονός συνέλαβε δράστη απάτης σε βάρος της γιαγιάς του

του Πέτρου Καρσιώτη   Πραγματική… μάχη έδωσαν οι εγγονοί ηλικιωμένης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, όταν κατάλαβαν ότι  αυτοί που είχαν συστηθεί στη γιαγιά τους ως τεχνικοί της ΔΕΗ, δεν είχαν άλλο σκοπό παρά να κλέψουν μετρητά και κοσμήματα! Ειδικότερα, ο ένας από τους δύο εγγονούς  της, καταδίωξε τους δράστες της απάτης, συνεπλάκη με τον έναν, ηλικίας […]

του Πέτρου Καρσιώτη

 

Πραγματική… μάχη έδωσαν οι εγγονοί ηλικιωμένης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, όταν κατάλαβαν ότι  αυτοί που είχαν συστηθεί στη γιαγιά τους ως τεχνικοί της ΔΕΗ, δεν είχαν άλλο σκοπό παρά να κλέψουν μετρητά και κοσμήματα! Ειδικότερα, ο ένας από τους δύο εγγονούς  της, καταδίωξε τους δράστες της απάτης, συνεπλάκη με τον έναν, ηλικίας 34 χρόνων, ο οποίος κατάφερε στον εγγονό αρκετά χτυπήματα και ήρθε η Αστυνομία να του περάσει χειροπέδες.

Από εκεί και μετά η Αστυνομία που διενεργεί την προανάκριση, σχημάτισε δικογραφία τόσο σε βάρος του όσο και συνεργών του που πρόλαβαν να διαφύγουν για σειρά απατών με τον ίδιο τρόπο στη συμπρωτεύουσα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 34χρονος μαζί με συνεργούς του, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων κλέβοντας χρήματα και κοσμήματα.

Τα πράγματα πήγαν… ανάποδα για τους δράστες, όταν ο 34χρονος, μέρα μεσημέρι, μαζί με δύο συνεργούς του, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η., εισήλθαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στην περιοχή της Τούμπας, απ’ όπου αφαίρεσαν μετρητά, όσο απασχολούσαν την γυναίκα με δήθεν βλάβη του μετρητή. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τους εγγονούς της, συνεχίζει η Αστυνομία,  ένας εκ των οποίων κατεδίωξε τον 34χρονο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από προστρέξαντες αστυνομικούς. Ο συλληφθείς, κατά την καταδίωξή του από τον εγγονό του θύματος, απείλησε και απώθησε τον νεαρό.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας προέκυψε ότι ο συλληφθείς από κοινού με τουλάχιστον δύο συνεργούς του, από τον Αύγουστο του 2018, με τον ίδιο τρόπο δράσης προχώρησαν σε δύο επιπλέον κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, από διαμερίσματα ηλικιωμένων στην περιοχή της Τούμπας, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για ληστεία, ληστρική κλοπή κατά συναυτουργία και διακεκριμένες κλοπές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες έκνομες ενέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Κρεμάστε με στην πλατεία», λέει ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας – Μεταφέρεται η σορός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις