Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ανατριχίλα στις ΗΠΑ – Γυναίκα γέννησε ενώ είναι σε κώμα για 14 χρόνια
ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχίλα στις ΗΠΑ – Γυναίκα γέννησε ενώ είναι σε κώμα για 14 χρόνια

Μια ανατριχιαστική υπόθεση έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ Γυναίκα που ήταν σε κώμα επί 14 χρόνια, γέννησε ένα υγιέστατο μωρό. Οι αρχές στην Αριζόνα, έχουν ξεκινήσει έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση, σύμφωνα με τους New York Times, καθώς προσπαθούν να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο έμεινε έγκυος η γυναίκα αλλά και ποιος είναι […]

ΗΠΑ - Γυναίκα γέννησε ενώ είναι σε κώμα για 14 χρόνια

Μια ανατριχιαστική υπόθεση έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ

Γυναίκα που ήταν σε κώμα επί 14 χρόνια, γέννησε ένα υγιέστατο μωρό.

Οι αρχές στην Αριζόνα, έχουν ξεκινήσει έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση, σύμφωνα με τους New York Times, καθώς προσπαθούν να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο έμεινε έγκυος η γυναίκα αλλά και ποιος είναι ο πατέρας.

Το μωρό γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου και είναι καλά στην υγεία του. Η μητέρα του είναι ασθενής στο Hacienda HealthCare στο Φοίνιξ.

Μια πηγή δήλωσε στο AZ Family πως «κανένα μέλος του προσωπικού δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος μέχρι λίγο πριν γεννήσει. Από όσα μου έχουν πει γκρίνιαζε και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε».

«Ήταν μια νοσοκόμα στο πλευρό της και από ό,τι άκουσα αυτή ήταν που την ξεγέννησε κιόλας. Δεν είχε κανένα τρόπο να υπερασπιστεί τον ευατό της. Κανέναν απολύτως. Δεν ήταν καν σε θέση να πει ότι ήταν έγκυος», προσέθεσε.

Πηγές σημειώνουν ότι οι άνδρες του προσωπικού του νοσοκομείου είναι υποχρεωτικό να μπαίνουν στα δωμάτια των γυναικών ασθενών συνοδευόμενοι από γυναίκες νοσηλεύτριες.

Η γυναίκα βρίσκεται στο ίδιο κέντρο τα τελευταία 14 χρόνια, καθώς της προκλήθηκε εγκεφαλική βλάβη όταν κινδύνεψε να πνιγεί.

Το θέμα έχει φτάσει μέχρι τον κυβερνήτη, που έχει διατάξει έρευνα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατρικής δεοντολογίας στο Weill Cornell Medicine Τζόζεφ Φινς, το πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι ένας ασθενής μένει έγκυος και δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι.

Εξήγησε μάλιστα ότι τα άτομα που βρίσκονται σε κώμα τρέφονται με σωληνάκια και το βάρος τους παρακολουθείται τακτικά.

«Προφανώς πήρε κιλά επειδή ήταν έγκυος και αυτό θα έπρεπε να το είχαν παρατηρήσει», προσθέτει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις