Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Μπαμπά σε αγαπώ”, είπε η 29χρονη στον πατέρα καθώς τη σκότωνε – Το ξέσπασμα της μάνας και του συντρόφου
ΕΛΛΑΔΑ

“Μπαμπά σε αγαπώ”, είπε η 29χρονη στον πατέρα καθώς τη σκότωνε – Το ξέσπασμα της μάνας και του συντρόφου

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της 29χρονης στην Κέρκυρα, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Η μητέρα της Αντζελίνας, μίλησε στον ΣΚΑΪ και ξέσπασε, αναφέροντας ότι «τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν». Όπως λέει δεν φανταζόταν ποτέ, ότι ο πατέρας της θα έφτανε στο σημείο να […]

Αγγελική Πέτρου δολοφονία

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της 29χρονης στην Κέρκυρα, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Η μητέρα της Αντζελίνας, μίλησε στον ΣΚΑΪ και ξέσπασε, αναφέροντας ότι «τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν».

Όπως λέει δεν φανταζόταν ποτέ, ότι ο πατέρας της θα έφτανε στο σημείο να την σκοτώσει.

«Ο πρώην άντρας μου ήταν ζηλιάρης και φανατικός. Μείναμε μαζί ενάμιση χρόνο περίπου και στη συνέχεια χωρίσαμε».

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα την σκότωνε για μία σχέση. Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ στο σπίτι μας. Δεν μου την άφησαν στα 16, ας μου την αφήσουν τώρα να την κλάψω στο σπίτι μου», λέει κλαίγοντας και συνεχίζει..

«Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν και έζησε στην Ελλάδα. Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου. Μπορεί να μην την άφηναν».

Τα τελευταία λόγια της άτυχης κοπέλας

Τα τελευταία λόγια της άτυχης κοπέλας, ήταν μπαμπά σ’ αγαπώ, συνέχισε να με χτυπάς, εγώ φεύγω κρυώνω. Όταν πήγε να της πει θα σε πάω στο νοσοκομείο, του είπε ξανά η κόρη του σ αγαπώ.

Εκείνος αποφάσισε αρχικά να παραδοθεί στην αστυνομία, μετά την σκέπασε για να προστατέψει το σώμα της από τα σκυλιά ή τα ποντίκια που θα μπορούσαν να την κατασπαράξουν. Ήθελε να μεταβεί με τα πόδια στην αστυνομία στην συνέχεια όμως, βρισκόμενος σε κατάσταση πανικού, προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον δικό του πρόσωπο, το οποίο δεν καταστεί δυνατό.

Μετά αποφάσισε να κάψει τα προσωπικά της αντικείμενα και τα ρούχα της και τα δικά του. Πέταξε στην σόμπα οτιδήποτε άλλο σχετίζονταν με το έγκλημα και το φονικό αντικείμενο στην αποθήκη”.

Η μητέρα θέλει να μεταφερθεί η σορός της στην Αλβανία και να γίνει εκεί η κηδείας της. Ο πατέρας θέλει να ταφεί η κόρη του στην Κέρκυρα εκεί που έχει μεγαλώσει, καθώς η μητέρα της ήταν τελείως αδιάφορη και μάλιστα η κοπέλα δεν ήθελε να έχει καμία απολύτως σχέση.

Τι λέει η δικηγόρος της μητέρας

Η κυρία Παναγοπούλου τονίζει στο newsit.gr: Η μάνα αυτό που θέλει είναι να πραγματοποιηθεί η επιθυμία της κόρης της να ταφεί στο χωριό της, στο Μπεράτι της Αλβανίας, στον τάφο της πολυαγαπημένης της γιαγιάς, η οποία τη φρόντιζε. Η γυναίκα είναι καταρρακωμένη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι ένα στυγερό έγκλημα, παρόμοιο δεν έχει υπάρξει στα εγκληματικά χρονικά. Ο μέσος άνθρωπος λυγίζει σε αυτήν την απόλυτη φρίκη που έζησε αυτό το κορίτσι στα χέρια του τυράννου πατέρα της.

Οι μαρτυρίες μιλούν για μια πολύ άσχημη συμπεριφορά του πατέρα απέναντι στην κόρη. Η κοπέλα έκανε πολλές αντρικές εργασίες. Δούλευε μέχρι και στην οικοδομή. Όλα τα χρήματα τα έδινε στον πατέρα της, αναντίρρητα. Αυτό που με συγκινεί ιδιαίτερα είναι η αγάπη και το ένωμα και της βιολογικής και της πνευματικής μητέρας. Και οι δύο θέλουν να πραγματοποιηθεί η ταφή της κοπέλας στην Αλβανία.

Η κατάθεση του Αφγανού συντρόφου της 29χρονης

Τις τελευταίες δραματικές ώρες που έζησε με την 29χρονη περιέγραψε ο Αφγανός σύντροφός της, ο οποίος τη μετέφερε σε κοντινή τοποθεσία από το σπίτι του πατέρα της. Την κατάθεση του Αφγανού στους αστυνομικούς έφερε στο φως η εκπομπή Top Story στο Open tv.

Ο θετός πατέρας του συντρόφου της Αντζελίνας στο ΟΡΕΝ

Συγγενής της Αντζελίνας στο ΟΡΕΝ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις