Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ελένη Τοπαλούδη: Για “συγκάλυψη” κατηγορεί τις Αρχές ο πατέρας της φοιτήτριας
ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Για “συγκάλυψη” κατηγορεί τις Αρχές ο πατέρας της φοιτήτριας

Διευρύνεται ο κύκλος των ανακρίσεων στην υπόθεση για την Ελένη Τοπαλούδη, στη Ρόδο Ο πατέρας της φοιτήτριας, καταγγέλλει πως το φορτηγό με το οποίο οι κατηγορούμενοι μετέφεραν την κόρη του, είχε χρησιμοποιηθεί σε ανάλογο περιστατικό. Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη το ενδεχόμενο οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης να συνδέονται […]

Ελένη Τοπαλούδη

Διευρύνεται ο κύκλος των ανακρίσεων στην υπόθεση για την Ελένη Τοπαλούδη, στη Ρόδο

Ο πατέρας της φοιτήτριας, καταγγέλλει πως το φορτηγό με το οποίο οι κατηγορούμενοι μετέφεραν την κόρη του, είχε χρησιμοποιηθεί σε ανάλογο περιστατικό.

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη το ενδεχόμενο οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης να συνδέονται με τους τρεις δράστες του βιασμού της το 2017, ο Γιάννης Τοπαλούδης καταγγέλλει στη Real News για πρώτη φορά απόπειρα αποπλάνησης άλλων νεαρών κοριτσιών, δέκα ημέρες πριν από τον θάνατο της κόρης του, και κατηγορεί τις Αρχές για «συγκάλυψη».

«Δεν έχω μιλήσει τυχαία για κύκλωμα. Έχω πει από την αρχή ότι θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση. Έχω πληροφορίες ότι το βαν που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της κόρης μου 10 ημέρες πριν από τη δολοφονία της είχε θεαθεί σε κάποιο σημείο της Ρόδου, όπου οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο με κάποια άλλα νεαρά κορίτσια.

Δεν θα έπρεπε, λοιπόν, να ενδιαφερθεί η Ασφάλεια αν παγίδευαν κορίτσια στο λευκό βαν; Γι’ αυτό λέω ότι υπάρχει πέπλο συγκάλυψης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας της φοιτήτριας.

Εν τω μεταξύ, αυξάνεται το μυστήριο στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας δεν έδειξε καμία επικοινωνία μεταξύ της κοπέλας και των δύο κατηγορουμένων.

Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς -υποτίθεται- η 21χρονη διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 19χρονο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη και ο 19χρονος κατηγορούμενος επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Messenger.

Γι’ αυτό και αναμένεται και η άρση απορρήτου και στο Messenger, προκειμένου να αντλήσουν οι Αρχές χρήσιμες πληροφορίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις