Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Ολυμπιακός κέρδισε την προσφυγή κατά της Superleague
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την προσφυγή κατά της Superleague

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την προσφυγή που έκανε κατά της Λίγκας, ανέτρεψε την αρχική απόφαση της διοργανώτριας και πέτυχε την εμβόλιμη τοποθέτηση της αγωνιστικής που αναβλήθηκε μετά τον ξυλοδαρμό του διαιτητή, Θανάση Τζήλου. Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τελεσίδικα την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην προσφυγή που έκανε κατά της Superleague κι έτσι η 16η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο. […]

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την προσφυγή που έκανε κατά της Λίγκας, ανέτρεψε την αρχική απόφαση της διοργανώτριας και πέτυχε την εμβόλιμη τοποθέτηση της αγωνιστικής που αναβλήθηκε μετά τον ξυλοδαρμό του διαιτητή, Θανάση Τζήλου.

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τελεσίδικα την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην προσφυγή που έκανε κατά της Superleague κι έτσι η 16η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο. Την ίδια στιγμή, η 15η θα οριστεί εμβόλιμα.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την ανατροπή με ψήφους 3-2, κι έτσι το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Αυτό που απομένει είναι να οριστεί είναι η ημερομηνία διεξαγωγής της 15ης και τελευταίας στροφής του πρώτου γύρου της Superleague, που είχε αναβληθεί.

Η Λίγκα καλείται σύντομα να ορίσει τις ημέρες και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο:

Λάρισα- Απόλλων Σμύρνης
Άρης – Λαμία
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ
Ατρόμητος – Παναιτωλικός
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
ΟΦΗ – Πανιώνιος
Παναθηναϊκός – Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις