Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ξύλο σε κοπή πίτας στη Λέσβο – Τον χτυπούσαν αλύπητα με σιδηρόβεργα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξύλο σε κοπή πίτας στη Λέσβο – Τον χτυπούσαν αλύπητα με σιδηρόβεργα

Άγριο επεισόδιο σε εκδήλωση για κοπή πίτας στη Λέσβο Αστυνομία και Στρατονομία ψάχνουν εντός των ορίων του αυτοφώρου έναν 46χρονο και τον 20χρονο γιο του που υπηρετεί την θητεία του, μετά την καταγγελία ενός 42χρονου ότι τον ξυλοκόπησαν και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του στην Αγιάσο. Το θύμα και ο πατέρας του νεαρού είχαν διαπληκτιστεί […]

Άγριο επεισόδιο σε εκδήλωση για κοπή πίτας στη Λέσβο

Άγριο επεισόδιο σε εκδήλωση για κοπή πίτας στη Λέσβο

Αστυνομία και Στρατονομία ψάχνουν εντός των ορίων του αυτοφώρου έναν 46χρονο και τον 20χρονο γιο του που υπηρετεί την θητεία του, μετά την καταγγελία ενός 42χρονου ότι τον ξυλοκόπησαν και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του στην Αγιάσο.

Το θύμα και ο πατέρας του νεαρού είχαν διαπληκτιστεί για άγνωστο λόγο κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή πίτας σε καφενείο της περιοχής, το βράδυ του Σαββάτου.

Αφού έφυγε, ο 42χρονος  διαπίστωσε ότι το όχημά του ήταν εγκλωβισμένο από αυτό του 46χρονου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, την ίδια ώραδέχθηκε επίθεση από τον ίδιο και τον γιο του οι οποίοι τον χτύπησαν επανειλημμένα με μια σιδερένια βέργα, ενώ προκάλεσαν ζημιές και στο αυτοκίνητό του.

Lesvos-xylodarmos-ena

Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση άλλων θαμώνων του καφενείου.

Ο 42χρονος πήγε για να ζητήσει βοήθεια στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου σύμφωνα με το lesvosnews.net δεν είχαν ανταποκριθεί προηγουμένως στις κλήσεις του.

Αφού κατέθεσε μήνυση σε βάρος πατέρα και γιου, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Lesvos-xylodarmos-dio
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις