Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίντεο από το θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο: «Θα σε πυροβολήσω, ρίξε το όπλο»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο από το θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο: «Θα σε πυροβολήσω, ρίξε το όπλο»

Μετά από πολλές ώρες διαπραγματεύσεων οι άνδρες της ΕΚΑΜ μπούκαραν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου όπου βρισκόταν ο 60χρονος άντρας που το μεσημέρι της Κυριακής πυροβολούσε στον αέρα  «Ρίξε το όπλο, θα σε πυροβολήσω», έλεγαν οι πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ. Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να αφοπλίσουν τον άνδρα […]

Άντρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι

Μετά από πολλές ώρες διαπραγματεύσεων οι άνδρες της ΕΚΑΜ μπούκαραν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου όπου βρισκόταν ο 60χρονος άντρας που το μεσημέρι της Κυριακής πυροβολούσε στον αέρα 

«Ρίξε το όπλο, θα σε πυροβολήσω», έλεγαν οι πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να αφοπλίσουν τον άνδρα στο διαμέρισμα της οδού Αιόλου στον Άγιο Δημήτριο.

Ο 60χρονος που το μεσημέρι της Κυριακής πυροβολούσε και είχε ταμπουρωθεί στην οικία του και δεν απαντούσε στις ερωτήσεις του διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ.

Το μεσημέρι ο 60χρονος άνδρας ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης είχε εντοπιστεί από γείτονες στον προαύλιο χώρο της κατοικίας οι οποίοι έσπευσαν να του ζητήσουν τον λόγο για τους πυροβολισμούς.

Επιχείρησε να μπει στο σπίτι της ανιψιάς του που βρίσκεται σε άλλο διαμέρισμα του ίδιου κτιρίου. Εκείνη δεν του άνοιξε και τότε ο 60χρονος άνδρας πυροβόλησε την πόρτα.


Η κοπέλα κατάφερε να βγει από το σπίτι και να απομακρυνθεί. Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο το μεσημέρι χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος, όμως δεν απάντησε κανείς και αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα ακούστηκε και άλλος πυροβολισμός.

Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο διαμέρισμα και περικύκλωσαν το ακίνητο.

Μαζί με τον διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ ήταν και η σύντροφος του 60χρονου.

Στην περιοχή κλήθηκαν ειδικές μονάδες της αστυνομίας, άνδρες της οποίας προειδοποίησαν τον 60χρονο ότι αν δεν παραδοθεί θα επέμβουν, κάτι που έγινε περίπου τα μεσάνυχτα.

Η επιχείρηση ήταν επιτυχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 60χρονος, ταξιτζής στο επάγγελμα, είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν.

Πριν από μια δεκαετία είχε ταμπουρωθεί και πάλι στο σπίτι του οπλισμένος. Τότε κατάφερε να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τον καλούσαν να παραδοθεί.

Ο 60χρονος είχε στο διαμέρισμα και ένα ροντβάιλερ που όπως αναφέρουν οι γείτονες είχε σκοτώσει τρία σκυλιά στην περιοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις