Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βούτσης: «Η σεναριολογία για πτώση της κυβέρνησης δεν έχει καμία βάση»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούτσης: «Η σεναριολογία για πτώση της κυβέρνησης δεν έχει καμία βάση»

Ο Πρόεδρος της Βουλής τονίζει ότι «η σεναριολογία για πτώση της κυβέρνησης, για αιφνίδιες ή αναγκαστικές εκλογές ή και για αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού, ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καμία βάση. Είναι φανερό από πολλούς έγκριτους δημοσιολογούντες ότι έχει καταρρεύσει το τεχνητό “αντι-ΣΥΡΙΖΑ τείχος” που είχε γίνει προσπάθεια να οικοδομηθεί με μια δήθεν υγειονομική […]

Ο Πρόεδρος της Βουλής τονίζει ότι «η σεναριολογία για πτώση της κυβέρνησης, για αιφνίδιες ή αναγκαστικές εκλογές ή και για αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού, ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καμία βάση. Είναι φανερό από πολλούς έγκριτους δημοσιολογούντες ότι έχει καταρρεύσει το τεχνητό “αντι-ΣΥΡΙΖΑ τείχος” που είχε γίνει προσπάθεια να οικοδομηθεί με μια δήθεν υγειονομική ζώνη, που ήταν και είναι η στρατηγική της Δεξιάς για προσέλκυση προσωπικοτήτων και πολιτών της Κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατικής παράδοσης».

Ο Πρόεδρος ανησυχεί για το κλίμα οξύτητας στις τελευταίες συνεδριάσεις του Kοινοβουλίου, διευκρινίζει ωστόσο ότι δεν φοβάται ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να κυριαρχήσει, «γιατί, όσοι “σηκώνουν σκόνη” με ύβρεις και χυδαιότητες που φτάνουν μέχρι τα “προδότες” και “μειοδότες”, μένουν γυμνοί από επιχειρήματα». Τέλος, κάνει λόγο για «απολύτως συνειδητή μετατόπιση-ομηρία σε ακροδεξιά ρητορική της ηγεσίας της ΝΔ, που ωστόσο γονιμοποιεί τις διεργασίες για τη διαμόρφωση προοδευτικού πόλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τζανακόπουλος: Η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις