Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εβελίνα Σκίτσκο: Το πρώτο της συμβόλαιο είναι γεγονός
LIFESTYLE

Εβελίνα Σκίτσκο: Το πρώτο της συμβόλαιο είναι γεγονός

Μπορεί το πανέμορφο μοντέλο να μην κέρδισε την πρώτη θέση στο Greece’s Next Top Model, υποκύπτοντας στη θεϊκή ομορφιά της Ειρήνης Καζαριάν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πέρασε απαρατήρητη. Η… «δευτεραθλητρια» του διαγωνισμού ομορφιάς υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο συνεργασίας με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είναι μάνατζερ μοντέλων. Έτσι, το νεαρό μοντέλο και μητέρα ενός κοριτσιού […]

Μπορεί το πανέμορφο μοντέλο να μην κέρδισε την πρώτη θέση στο Greece’s Next Top Model, υποκύπτοντας στη θεϊκή ομορφιά της Ειρήνης Καζαριάν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πέρασε απαρατήρητη. Η… «δευτεραθλητρια» του διαγωνισμού ομορφιάς υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο συνεργασίας με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είναι μάνατζερ μοντέλων.

Έτσι, το νεαρό μοντέλο και μητέρα ενός κοριτσιού ανήκει πλέον στην ίδια «ομάδα» με την πρώην κριτή της Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Εβελίνα Σκίτσκο και η Έλενα Χριστοπούλου ανέβασαν την ίδια φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στο Instagram και ανακοίνωσαν έτσι τη συνεργασία τους, αλλά και το καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα της Εβελίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στα… πατώματα η Καζαριάν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις