Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Βρέθηκαν νεκροί και οι δύο άντρες στην Κερατέα μετά τη γυναίκα
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκαν νεκροί και οι δύο άντρες στην Κερατέα μετά τη γυναίκα

του Πέτρου Καρσιώτη  Με τραγικό τρόπο έληξε η μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης των δύο ανδρών, που αγνοούνταν στην περιοχή της Κερατέας από το μεσημέρι της Πέμπτης. Μετά την ανεύρεση της σωρού της 66χρονης γυναίκας που επέβαινε σε αυτοκίνητο, το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκαν νεκροί και οι δύο άνδρες. Ο σύζυγός της, 67 χρόνων και ο οδηγός […]

του Πέτρου Καρσιώτη

 Με τραγικό τρόπο έληξε η μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης των δύο ανδρών, που αγνοούνταν στην περιοχή της Κερατέας από το μεσημέρι της Πέμπτης. Μετά την ανεύρεση της σωρού της 66χρονης γυναίκας που επέβαινε σε αυτοκίνητο, το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκαν νεκροί και οι δύο άνδρες. Ο σύζυγός της, 67 χρόνων και ο οδηγός του αυτοκινήτου, γείτονάς τους και φίλος.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν την σορό του ενός ανάμεσα σε καλαμιές μέσα σε ρεματιά σε αρκετή απόσταση από εκεί που βρέθηκε το ΙΧ, στη θέση Ελαιοχώρι Κερατέας. Λίγα λεπτά αργότερα οι άνδρες των σωστικών συνεργείων βρήκαν νεκρό και τον δεύτερο άνδρα στη θέση Κυψέλιζα. Και οι δύο είχαν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, ενώ η γυναίκα το μεσημέρι του Σαββάτου είχε βρεθεί νεκρή, πνιγμένη όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο γιος των ηλικιωμένων είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους στην Αστυνομία και από εκείνη την ώρα έχει στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση από Αστυνομία και Πυροσβεστική για τον εντοπισμό των τριών ατόμων. Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι Αρχές στο σημείο είναι πως ο οδηγός του αυτοκινήτου, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας μπήκε σε χωματόδρομο, παράλληλο με την Εθνική Οδό Αθηνών-Σουνίου, ο οποίος όμως είχε πλημμυρίσει όπως και ένα μικρό γεφυράκι το οποίο διέσχισε, αλλά αυτό είχε μετατραπεί σε χείμαρρο. Αποτέλεσμα όπως φαίνεται ήταν να παρασυρθούν από το νερό και να καταλήξουν μέσα στο ρέμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φονική κακοκαιρία. Μια γυναίκα νεκρή και πάνω από 50 επιχειρήσεις απεγκλωβισμού

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις