Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκο, τί είπες;
LIFESTYLE

Νίκο, τί είπες;

Στην εκπομπή του της Παρασκευής στο Open ο Νίκος Μουτσινάς πέταξε τα βέλη του στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, υπονοώντας ότι διατηρεί σχέση με τον Τούρκο παραγωγό του «Survivor Acun Ilical. Βέβαια έχουν υπάρξει σχετικά δημοσιεύματα, αλλά και αναφορές σε πρωινές εκπομπές ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Τούρκος mr Survivor έχουν έρθει πιο κοντά μετά το […]

Στην εκπομπή του της Παρασκευής στο Open ο Νίκος Μουτσινάς πέταξε τα βέλη του στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, υπονοώντας ότι διατηρεί σχέση με τον Τούρκο παραγωγό του «Survivor Acun Ilical. Βέβαια έχουν υπάρξει σχετικά δημοσιεύματα, αλλά και αναφορές σε πρωινές εκπομπές ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Τούρκος mr Survivor έχουν έρθει πιο κοντά μετά το διαζύγιό του.

Το γεγονός ενισχύουν και οι φήμες πως ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής τηλεόρασης τη θέλει διακαώς στην παρουσίαση του νέου Survivor, πράγμα με το οποίο φαίνεται πως διαφωνεί ο ΣΚΑΪ, που στηρίζει για τη θέση αυτή τη Μπάγια Αντωνοπούλου. Από την άλλη, φαίνεται πως ίσως υπάρξει η χρυσή τομή του να παρουσιάσει η Μπάγια Αντωνοπούλου το «Survivor Πανόραμα» και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλουνα βρεθεί στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο χρυσός κανόνας: «Δεν κερνάω ποτέ μια γυναίκα, πριν ολοκληρωθεί η σχέση»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις