Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / «Εγώ θα τη χτυπήσω, εσύ θα τη δέσεις»
ΕΛΛΑΔΑ

«Εγώ θα τη χτυπήσω, εσύ θα τη δέσεις»

Χθες Παρασκευή 4/1 μετά τις 11:00 το βράδυ στη Λαμία μια ηλικιωμένη γυναίκα άκουσε θόρυβο στην πόρτα και πλησιάζοντας άκουσε δύο άτομα να προσπαθούν να την παραβιάσουν, λέγοντας «Εγώ θα τη χτυπήσω, εσύ θα τη δέσεις». Αντιδρώντας η  ηλικιωμένη άρχισε να τηλεφωνεί στους γείτονες, οι οποίοι πετάχτηκαν έξω, ανάβοντας φώτα και κάλεσαν ταυτόχρονα και την […]

Χθες Παρασκευή 4/1 μετά τις 11:00 το βράδυ στη Λαμία μια ηλικιωμένη γυναίκα άκουσε θόρυβο στην πόρτα και πλησιάζοντας άκουσε δύο άτομα να προσπαθούν να την παραβιάσουν, λέγοντας «Εγώ θα τη χτυπήσω, εσύ θα τη δέσεις». Αντιδρώντας η  ηλικιωμένη άρχισε να τηλεφωνεί στους γείτονες, οι οποίοι πετάχτηκαν έξω, ανάβοντας φώτα και κάλεσαν ταυτόχρονα και την αστυνομία.

Η κίνηση αυτή αιφνιδίασε τους ληστές, που έτρεξαν να κρυφτούν. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ληστές είχαν προσπαθήσει και άλλη φορά να ανοίξουν το σπίτι της ηλικιωμένης και την προηγούμενη ήμερα ο γιος της τοποθέτησε, επιπρόσθετο μάνταλο πίσω από την πόρτα κι έτσι δεν μπόρεσαν να μπουν οι δράστες, με αποτέλεσμα να κάνουν θόρυβο και να τους ακούσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πώς θα πάρετε το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις