Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νταμπίζας: «Πάμε καλά στον Παναθηναϊκό»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νταμπίζας: «Πάμε καλά στον Παναθηναϊκό»

Ο 45χρονος τεχνικός διευθυντής τονίζει: «Προσπαθούμε να επανέλθει ο σύλλογος στην κανονικότητα μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχουμε κανένα εμπόδιο στην λειτουργία μας. Αυτό που πήγε να γίνει και δεν έγινε, δεν μας αφορά .Ο προϋπολογισμός ο φετινός είναι 3 εκατ. ευρώ και με τους […]

Ο 45χρονος τεχνικός διευθυντής τονίζει: «Προσπαθούμε να επανέλθει ο σύλλογος στην κανονικότητα μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχουμε κανένα εμπόδιο στην λειτουργία μας. Αυτό που πήγε να γίνει και δεν έγινε, δεν μας αφορά .Ο προϋπολογισμός ο φετινός είναι 3 εκατ. ευρώ και με τους φόρους πάει στα 5 με 5,5 εκατ. ευρώ. Δεν έχει διαφορά μεγάλη σε σχέση με το 2013-14. Το θέμα είναι πως θα γίνουμε ανταγωνιστικοί ξανά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα με κάτι που είναι της ομάδας όπως είναι τα γυμναστήρια. Μπορείς να “φουσκώσεις” πηγαίνοντας κάθε μέρα στο γυμναστήριο ή να παραβιάσεις κάποια πράγματα με την βοήθεια της επιστήμης. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε με έναν υγιή τρόπο. Ίσως είναι πιο δύσκολος αυτός ο τρόπος αλλά όταν βάλουμε τις βάσεις θα έχουμε χτίσει κάτι καλό. Ο τρόπος που λειτουργούμε είναι πως υπάρχουν κάποιες κατηγορίες συμβολαίων.

Αυτή η κατηγορία και που ανήκει ο ποδοσφαιριστής είναι από το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή. Έχουμε συγκεκριμένες φόρμες, σίγουρα κάποια προϋπήρχαν αλλά στο τέλος της χρονιάς θα υπάρξει συνολική αποτίμηση για την προσφορά του καθενός για το πως έχει λειτουργήσει μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Θα γίνει μια γενική αξιολόγηση και επαναπροσδιορισμός για να έχει καλύτερες βάσεις. Η αξιολόγηση θα γίνει στο τέλος της χρονιάς για όλους..

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο κάποιας πώλησης είπε πως «…Και στο ξεκίνημα της χρονιάς υπήρξαν δυο επίσημες προτάσεις για ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με σημαντικό οικονομικό όφελος και της αρνηθήκαμε. Ο ρόλος ο δικός μου είναι όταν έρθει μια πρόταση να την αξιολογήσω, η εισήγηση μου ήταν αρνητική και έγινε δεκτή και αυτό θα ισχύει από εδώ και πέρα. Το ρόστερ μας είναι υπεράριθμο και κάποια παιδιά που πήγαν δανεικοί επέστρεψαν και ίσως εκεί είναι και ένα δικό μου μερίδιο ευθύνης που δεν κατάφεραν να βρουν χρόνο συμμετοχής. Έχουμε υπεράριθμο ρόστερ, έχουμε καλό κλίμα εσωτερικά αλλά είναι πολλά τα πρόσωπα που πρέπει να κάνουν προπόνηση κάθε μέρα. Έχω πει ότι στόχος μας είναι να επανέλθει η ομάδα στην κανονικότητα και μάλιστα με έναν δύσκολο τρόπο και αυτό έχει εκτιμηθεί. Κάθε μέρα που περνάει να γίνεται κάτι καλύτερο. Είναι ένας ρεαλιστικός στόχος που έχουμε βάλει να μπορέσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, Τώρα αν θα μπορέσει η ομάδα να σβήσει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ή να γίνει μια προσπάθεια δεν μπορώ να το πω. Είναι και θέμα της UEFA για το πως θα το αξιολογήσει. Εμείς πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στον αγωνιστικό χώρο και αυτό που θα πάρουμε να είναι αυτό που μας αξίζει .Τα συμβόλαια που ήρθαν φέτος στην ομάδα είναι όλα τριετίας. Υπήρχαν ήδη κάποια που λήγουν στο μέλλον, το καλοκαίρι. Μελλοντικά κάποιους παίκτες μας ενδιαφέρουν μπορεί να τους κοιτάξουμε.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Κολοβέτσιου και Κουλιμπαλί που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης του Κάτσε (έχει οψιόν αγοράς), ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος. «Υπάρχει ήδη επαφή με την πλευρά του Κολοβέτσιου και θα γίνει το ίδιο και με τον Κουλιμπαλί. Στις προθέσεις μας είναι να μείνουν και οι δυο. Αλλά μιλάμε για δυο πλευρές. Αυτό που πρέπει να επικοινωνήσουμε είναι πως εμείς έχουμε συγκεκριμένα συμβόλαια στο μυαλό μας η οποία μπορεί η άλλη πλευρά να μην τη δέχεται και να έχουμε μια διάσταση απόψεων. Αλλά η προσφορά τους αναγνωρίζεται και θέλουμε να τους διατηρήσουμε στην ομάδα. Για τον Κάτσε, η καλύτερη απάντηση θα δοθεί στο τέλος της σεζόν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις