Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σαρώνει η «Σοφία»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαρώνει η «Σοφία»

Επιδεινώνονται οι καιρικές συνθήκες, με την κακοκαιρία να έχει ως κύρια χαρακτηριστικά για το διήμερο του Σαββατοκύριακου τις πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Σήμερα Παρασκευή οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται αναμένεται να ενταθούν από νωρίς το απόγευμα στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στέρεα Ελλάδα […]

Επιδεινώνονται οι καιρικές συνθήκες, με την κακοκαιρία να έχει ως κύρια χαρακτηριστικά για το διήμερο του Σαββατοκύριακου τις πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Σήμερα Παρασκευή οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται αναμένεται να ενταθούν από νωρίς το απόγευμα στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στέρεα Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, τις Βόρειες Σποράδες, ακολούθως στην Ανατολική Μακεδονία και από αργά το βράδυ στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βαθμιαία θυελλώδεις βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 και από τη νύχτα τοπικά 9 μποφόρ, αλλά αναμένεται να εξασθενήσουν από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αύριο Σάββατο οι πυκνές χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στην Κεντρική, καθώς και την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, αλλά σταδιακά από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Ο παγετός κατά τόπους, που θα είναι ισχυρός τις πρωινές και βραδινές ώρες, θα σημειωθεί και τις δυο ήμερες, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι ολικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Βούλιαξαν» στο χιόνι Λαμία – Καρπενήσι: Κλειστοί δρόμοι, αναγκαίες οι αλυσίδες

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις