Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος

Ελεύθερος από τη νύχτα της Πέμπτης ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος, που είχε πέσει θύμα απαγωγής από 4 ενόπλους με διακριτικά της ΕΚΑΜ στις 27 Δεκεμβρίου έξω από το σπίτι του στην οδό Θεμιστοκλέους στον Πειραιά. του Πέτρου Καρσιώτη Οκτώ ημέρες από την κινηματογραφική αρπαγή του από τέσσερις ενόπλους που φορούσαν στολές με τα διακριτικά της […]

Ελεύθερος από τη νύχτα της Πέμπτης ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος, που είχε πέσει θύμα απαγωγής από 4 ενόπλους με διακριτικά της ΕΚΑΜ στις 27 Δεκεμβρίου έξω από το σπίτι του στην οδό Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

του Πέτρου Καρσιώτη

Οκτώ ημέρες από την κινηματογραφική αρπαγή του από τέσσερις ενόπλους που φορούσαν στολές με τα διακριτικά της ΕΚΑΜ, αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος. Σύμφωνα με πληροφορίες της Alpha freepress, ο επιχειρηματίας αφέθηκε από τους αρπαγείς του ελεύθερος χθες τη νύχτα σε άγνωστο σημείο. Έφτασε στο σπίτι του στην Ακτή Θεμιστικλέους στον Πειραιά και από εκεί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα το πρωί τηλεφώνησε στην Αστυνομία και δήλωσε ότι είναι ελεύθερος στο σπίτι του.

Κλιμάκιο του Τμήματος εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής έφθασε στο σπίτι του και ήδη ο επιχειρηματίας καταθέτει για το τι συνέβη όλες αυτές τις ημέρες που βρισκόταν στα χέρια των αγνώστων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Η αρπαγή-θρίλερ είχε γίνει το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου, όταν ο επιχειρηματίας, ηλικίας 51 χρόνων, που έχει στην ιδιοκτησία του επιχείρηση εφοδιασμού πλοίων και πρεσβειών με ποτά και τρόφιμα, βγήκε από το σπίτι του και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του. Οι τέσσερις δράστες της αρπαγής που είχαν στήσει ενέδρα τον άρπαξαν και τον έβαλαν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Από εκείνη τη στιγμή δεν είχε γίνει γνωστό αν είχαν τηλεφωνήσει και είχαν ζητήσει λύτρα για την απελευθέρωσή του, αλλά όπως όλα δείχνουν διαπραγματεύτηκαν μαζί του και τον άφησαν ελεύθερο. Ο επιχειρηματίας είναι πατέρας τριών παιδιών και ζούσε στο σπίτι της οδού Θεμιστοκλέους με γνωστό μοντέλο. Οι δικοί του άνθρωποι έλεγαν ότι κυκλοφορούσε χωρίς σωματοφύλακες και δεν είχε τίποτα να φοβηθεί. Με ενδιαφέρον αναμένεται το τι θα καταθέσει στην Ασφάλεια από αυτά που συνέβησαν και για το πώς έπεισε τους αρπαγείς να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις