Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Με 4 εντυπωσιακές φωτογραφίες ευχήθηκε “Καλή Χρονιά” ο Αλέξης Τσίπρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 4 εντυπωσιακές φωτογραφίες ευχήθηκε “Καλή Χρονιά” ο Αλέξης Τσίπρας

Τέσσερις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα Τζουμέρκα της Ηπείρου, ανέβασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για «Καλή Χρονιά». Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Αθαμάνιο της Άρτας, από όπου κατάγεται, και δεν παρέλειψε να απολαύσει την φύση της περιοχής, κάνοντας βόλτες στο χειμωνιάτικο τοπίο. Την Τετάρτη, δεύτερη μέρα της επίσκεψής του, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram τέσσερις […]

Αλέξης-Τσίπρας-Μπέτυ-Μπαζιάνα.jpg

Τέσσερις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα Τζουμέρκα της Ηπείρου, ανέβασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για «Καλή Χρονιά».

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Αθαμάνιο της Άρτας, από όπου κατάγεται, και δεν παρέλειψε να απολαύσει την φύση της περιοχής, κάνοντας βόλτες στο χειμωνιάτικο τοπίο.

Την Τετάρτη, δεύτερη μέρα της επίσκεψής του, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram τέσσερις φωτογραφίες που απεικονίζουν τις χιονισμένες κορυφές και τους παγωμένους καταρράκτες.

«Καλή χρονιά από τους παγωμένους καταρράκτες με τους σταλακτίτες στα Τζουμέρκα», έγραψε ως λεζάντα.

Τα σχόλια από τους πολίτες είναι ποικίλα. Άλλοι ανταποδίδουν τις ευχές και άλλοι του ζητούν περισσότερη δουλειά και καλύτερη διαχείριση των ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

tzoumerka-tsipras-dyo tzoumerka-tsipras-ena tzoumerka-tsipras-ena tzoumerka-tsipras-tria
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις