My Style Rocks: Πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του Αργυρόπουλου – Ζήτησε “συγγνώμη” (vid)

LIFESTYLE

My Style Rocks: Πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του Αργυρόπουλου – Ζήτησε “συγγνώμη” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τα κορίτσια του My Style Rocks έχουν πολλά νεύρα τελευταία Ή είναι πιεσμένες πραγματικά, ή προσπαθούν να αντιγράψουν το στυλ της Ραμόνας, φιλοδοξώντας να κάνουν ντόρο και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Όταν κάτι δεν τους αρέσει, βάζουν τα κλάματα και αποχωρούν από το πλατό! Τελευταίο κρούσμα αυτό χθες με την Κωνσταντίνα Σουλτάτη. Το concept […]

03.01.2019 | 10:05

Τα κορίτσια του My Style Rocks έχουν πολλά νεύρα τελευταία

Ή είναι πιεσμένες πραγματικά, ή προσπαθούν να αντιγράψουν το στυλ της Ραμόνας, φιλοδοξώντας να κάνουν ντόρο και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Όταν κάτι δεν τους αρέσει, βάζουν τα κλάματα και αποχωρούν από το πλατό!

Τελευταίο κρούσμα αυτό χθες με την Κωνσταντίνα Σουλτάτη.

Το concept ήθελε τα κορίτσια να μπαίνουν στο πλατό συνοδευόμενες από έναν ή περισσότερους άνδρες, των οποίων θα έχουν επιμεληθεί το στιλ.

Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη μπήκε στο πλατό μαζί με τον σύντροφό της.

Η ίδια αποκόμισε θετική κριτική για το ντύσιμό της, ωστόσο, το στιλ του συντρόφου της δεν ενθουσίασε, με τους κριτές να λένε ότι το πουκάμισο και το παλτό που είχε φορέσει δεν ταιριάζει με την ηλικία του.

Όταν ήρθε η ώρα τα κορίτσια να βαθμολογήσουν την επόμενη παίκτρια, την Μαρία, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διαπίστωσε ότι η Κωνσταντίνα Σουλτάτη έλειπε από τη θέση της.

Η παίκτρια επέστρεψε και ξέσπασε κατά του Δημήτρη Αργυρόπουλου.

«Δεν φέρνουμε εδώ τους δικούς μας ανθρώπους για να ρεζιλεύονται έτσι! Θεωρώ άσκοπο το θέμα της ηλικίας, να πετάξει το παλτό και να γυρίσει στην ηλικία του. Θα ήθελα όπως σας σεβόμαστε κι εμείς να μας σέβεστε κι εσείς και τους ανθρώπους που φέρνουμε μαζί», άρχισε να λέει η παίκτρια.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, μπροστά στο απίστευτο ξέσπασμα της παίκτριας του My Style Rocks ζήτησε συγνώμη.

Exit mobile version